• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

İngilizce Kısa Hikayeler

İngilizce Kısa Hikayeler
İngilizce Kısa Hikayeler

İngilizce insanların en çok karşılaşabilecekleri dillerden biridir, internet, politika, iletişim dili hep İngilizcedir ve dünyada yaşayan insanların pek çoğu da bu dili ana dilleri olarak kabul edip konuşan insanlardır. O zaman demek oluyor ki bizlerin de İngilizceyi öğrenmemiz şart. Bunun en kolay yolu ise yeni geliştirilmiş bir sistemle olacaktır, olarak isimlendirebileceğimiz bu sistem online verilen bir hizmettir ve internet üzerinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Anlatılacak olan her hikayenin kendi içinde çok farklı konuları olacaktır, bazı hikayeler gülmenize bazıları da korkmanıza neden olabilir, sizi şaşırtacak, acayip bulacağınız bu hikayelerin seçilmesi asla tesadüf değildir. Buradaki asıl amaç ilginç olan konuların beyin tarafından süratle hafızaya kazınması ve unutulmamasıdır. Sıradan olabilecek tüm olaylar çabuk unutulmaya mahkumdurlar bunu aklınızdan çıkarmamalısınız.

Yabancı diller içinde uzmanların dediklerine göre en kolay öğrenileni İngilizcedir. Bir de sizi hiç üzmeyecek, sıkmayacak ve hatta eğlendirerek düşündürecek olan bu yeni uygulama ile işler daha da çabuk halledilecek ve bir de bakmışsınız ki siz konuşmaya başlamışsınız bile. İngilizce konuşma anlamakla başlar, konuyu anlamak işin yarı yarıya çözülmesi demektir. Dinleyeceğiniz kısa hikayeler ilginizi çektikçe kendinizi derse daha çok verecek ve odaklanma sorunu yaşamayacaksınız. Eğitmeninizin anlatacağı hikayeler içerik olarak enteresan konulardan seçildiği için de diğer dersleri de sabırsızlıkla bekleyeceksiniz. Öğretmeninizin soracağı sorulara kolaylıkla cevap verecek ve altından kalktığınızı fark ederek kendinizle gurur duyacaksınız.

Gramer konuları yabancı diller öğrenilirken en can sıkıcı en sevilmeyen konulardır. Yukarıda anlatmaya çalıştığımız sistem sayesinde özellikle gramer çalışmanıza gerek kalmayacak zaten derslerle bunu kendiliğinizden öğreneceksiniz. Hikayelerin içindeki tuhaf konularla kelimeleri ve gramer konularını hatırlamak hiç de zor olmayacaktır.

Bu haber toplam 2175 defa okunmuştur
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim