• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Siirt 16 °C

İngiltere Türk asıllı şoförü konuşuyor! Uyuyan yolcusunu..

İngiltere Türk asıllı şoförü konuşuyor! Uyuyan yolcusunu..
İngiltere bu Türk şoförü konuşuyor. İddialara göre yaşanan olayda Türk asıllı otobüs şoförü otobüste uyuyan kadını taciz ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı.Türk asıllı şoföre yolcusunu tacizden hapis!

İngiltere bu Türk şoförü konuşuyor. İddialara göre yaşanan olayda Türk asıllı otobüs şoförü otobüste uyuyan kadını taciz ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere Türk asıllı şoförü konuşuyor! Uyuyan yolcusunu.. Olay başkent Londra'nın Tottenham Court Road ile North Finchley içerisinde sefer yapan 134 sıra numaralı otobüsün son durağında vuku buldu. İddiaya göre 44 yaşındaki Türk asıllı Murat Yılmaz 134 numaralı otobüsün son durağında üst katta uyuyan kadına cinsel tacizde bulundu. Tacize uğrayan kadının olayı farketmesi üzerine, olay polisiye bir vaka haline geldi. Gözaltına alınan Murat Yılmaz yargı önüne çıkarıldı ve isnat edilen suçu yerinde bulan mahkeme Murat Yılmaz'ı 12 ay hapis yatma cezasına çarptırdı.

Olayın açığa çıkarılması otobüsün güvenlik kamerası maarifetiyle oldu. Polis yaptığı soruşturma sonucunda kamera görüntülerini izlediğinde kadının suçlamasının doğru olduğunu gördü ve zanlıyı mahkemenin önüne çıkardı. Mahkeme görüntülerini izleyen mahkeme heyeti zanlının 12 ay haps cezasına çarptırılmasına ve 10 yıl boyunca İngiltere'ye özel olarak hazırlanan cinsel tacizciler listesinde isminin yer almasına karar verdi.

'GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI'

İngiltere'de uyuyan yolcusunu taciz eden Türk asıllı şoförün otobüs güvenlik kamerasında görüntüleri televizyonlarda yayınlandıktan sonra şok oldular ve gözlerine inanamadılar.

Öte yandan Londra Toplu Taşıma Servisinden Baş Müfettişi Matt Bell, taciz vakayı ile ilgili, Murat Yılmaz isimli sürücünün vazifesini kötüye kullandığını ve hak ettiği cezayı aldığını söyledi. Bell, tacizin son derece korkunç bir şey olduğunu anlatım ederek, 'Olayın meydana gelmesinin arkasından şüpheli meselesi için hemen tahkikat açılmış ve çıkarıldığı mahkemece hapis cezası almıştır. Bu çeşit saldırılara müsamaha gösterilmeyecektir ve suç işleyenler cezalandırılacaktır' dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3929 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim