• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

İnstagram'dan Muhteşem Yenilik!

İnstagram'dan Muhteşem Yenilik!
Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım sitesi Instagram, bugün açıkladığı yeni fotoğraf filtreleriyle kullanıcıları tarafından hayli beğenildi. Instagram kullanıcılarına beş yeni fotoğraf filtresi daha sundu. İki yıllık bir periyodun ardından çıkan yeni fi

Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım sitesi Instagram, bugün açıkladığı yeni fotoğraf filtreleriyle kullanıcıları tarafından hayli beğenildi. Instagram kullanıcılarına beş yeni fotoğraf filtresi daha sundu. İki yıllık bir periyodun ardından çıkan yeni filtreler uygulamanın uzun süredir devam eden filtresizlik serisine de son verdi.

Sevilen fotoğraf uygulaması Instagram yeni bir fotoğraf filtresi ekledi. Programa Slumber, Crema, Ludwig, Aden ve Perpetua adını taşıyan filtreler eklendi. Popüler sosyal video ve fotoğraf sitesi olan Instagram, siteye kullanıcılar tarafından yüklenen resimler için 5 farklı filtre özelliği ekleyerek büyük bir yeniliğe imza atmış oldu.


Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ın iOS ve Android uygulaması güncellendi. Yeni sürüm ile birlikte uygulamaya 5 yeni fotoğraf filtresi eklendi. Ayrıca, iPhone ile yakalanan ağır çekim videolar da artık uygulama üzerinden paylaşılabiliyor.

Uygulamanın fotoğraf yorum sisteminde de iyileştirmelere imza atıldı. Anlık yorumlar sayesinde artık paylaşımlara gelen yorumların görülebilmesi için sayfa yenileme yapılması gerekmiyor. Uygulamaya yeni gelen 5 fotoğraf filtersinin isimleri ise  Slumber, Crema, Ludwig, Aden ve Perpetua şeklinde.
Instagram'ın yeni sürümünde filtreleri kullanım sıklığınıza göre yeniden sıralamak ve yönetmek mümkün. Böylece, daha fazla kullanılan filtreleri en başa, seyrek kullananları arka plana atılarak kullanım kolaylığı sağlanabilir.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1961 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim