• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • Siirt 23 °C

İranlı Gelin Adayının İlginç İstekleri!

İranlı Gelin Adayının İlginç İstekleri!
Ekranların sevilen izdivaç programı Yol Arkadaşım'a katılan İranlı gelin adayı Maryam Mahmoudi canlı yayında nasıl bir damat adayı istediğini tek tek sıraladı.İranlı gelin adayının pes dedirten istekleri canlı yayına damga vurdu.

SHOW TV ekranlarında yayına gelen ‘Yol Arkadaşım’ adlı izdivaç programına katılan İranlı gelin adayı Maryam Mahmoudi canlı yayında nasıl bir koca aradığını tek tek sıraladı.İranlı gelin adayının şok istekleri canlı yayına damga vurdu.

Ekranların sevilen izdivaç programı Yol Arkadaşım’a taliplerini bulmuk için katılan İranlı gelin adayı Maryam Mahmoudi canlı yayında nasıl bir damat adayı aradığını tek tek sıraya dizdi ve pes dedirtti. Yol Arkadaşım' isimli izdivaç programında zengin koca arayan İranlı aday Maryam Mahmoudi'nin istekleri pes dedirtti. Mahmoudi'nin talepleri kendisine talip olan damat adayının ağzını açık bıraktı.

Programda kendisine talip olacak adayların maddi durumlarının iyi olması gerektiğini vurgulayan gelin adayı isteklerini sıralamaya başlayınca stüdyo dondu kaldı.. Zaman zaman alkolde aldığını belirten Mahmoudi çok özel bir isteği de vardı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim