• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

IŞİD'tan Kobani'ye yeniden şok saldırı!

IŞİD'tan Kobani'ye yeniden şok saldırı!
IŞİD'tan Kobani'ye yeniden şok saldırı!Irak Şam İslam Devleti(IŞİD) terör örgütü Kobani'den vazgeçmiyor.IŞİD, Kobani’de Türkiye sınırına yakın mahallere havan topları ile saldırı düzenledi

IŞİD'in havan topları ile düzenlediği saldırı sonucunda 4 Kobani'li sivilin yaralandığı belirtildi.Kobani'de denetimi eline geçiren Kürt gruplara karşı IŞİD'in yeniden saldırıya geçtiği belirtildi.Geçtiğimiz günlerde Kobani'de denetim Kürt grupların eline geçmişti.

Sınıra yakın noktadaki mahalleye düşen havan topu büyük gürültüyle patladı. 4 sivil vatandaş etrafa saçılan şarapnel parçalarıyla yaralandı. Havan mermisinin çok uzak bir noktadan hedef gözetmeksizin atıldığı belirtiliyor. Yaralılardan biri, “5 aydır sınıra yakın bu bölgede yaşıyoruz. Çay içtiğimiz sırada hemen yakınımıza havan topu düştü. Ne olduğunu anlamadık. Kendime geldiğimde sedyedeydim” dedi.

Suriye’nin Telabyad Sınır Kapsı'nı kontrolde tutan IŞİD militanları, rehine takası için Türkiye tarafında bulunan gazetecileri dürbünle gözetledi. Telabyad Sınır Kapısı'nda yer alan gümrük binasının çatısına çıkan IŞİD militanları, Türkiye tarafındaki Japon ve Türk gazetecileri izledi. Gazeteciler de kameraları ile IŞİD militanlarını kayda aldı.

habertürk

Bu haber toplam 4362 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim