• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • Siirt 17 °C

Işın Karacaya Şoke Eden Hediye

Işın Karacaya Şoke Eden Hediye
Tuğrul odabaşı ilke ikinci evliliğini yapmaya hazırlanan ışın karaca sevgilisi sayesinde at tutkunu oldu. Işın Karaca'ya sevgilisi Tuğrul Odabaşı tarafından ikinci bir at hediye edildi. İnanılmaz at sevgisini ticarete dökmek isteyen ünlü şarkıcı Işın Kara

Tuğrul odabaşı ilke ikinci evliliğini yapmaya hazırlanan ışın karaca sevgilisi sayesinde at tutkunu oldu. Işın Karaca'ya sevgilisi Tuğrul Odabaşı tarafından ikinci bir at hediye edildi. İnanılmaz at sevgisini ticarete dökmek isteyen ünlü şarkıcı Işın Karaca, bir yandan da dur durak bilmeden antrenörlük sınavlarına hazırlanıyor.  4 nala aşk.


Boşandıktan sonra Tuğrul Odabaş ile aşk yaşamaya başlayan Işın Karaca, sevgilisi sayesinde at tutkunu olup çıktı. Odabaş, birkaç ay içerisinde evleneceği Karaca'ya düğün hediyesi olarak geçtiğimiz ay 'Vakıfhan' isimli bir at hediye etti. Bununla da yetinmeyen bonkör damat, ünlü şarkıcıya geçtiğimiz günlerde bu kez 'Efes Ateşi' isimli bir at armağan etti. At sahibi belgesi de alan Işın Karaca, bundan sonra padok da bulunabilecek. Çiftliklerinde bulunan 2 ata yenisini eklemek isteyen Tuğrul Odabaş, üçüncü bir at almak için önümüzdeki hafta İngiltere'ye gidecek. Bunun için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya hazır olan Odabaş, Karaca'nın istediği bir atı satın alacak.

Bu haber toplam 2837 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim