• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

İslam Dünyasını Ayağa Kaldıran Skandal Şok TWEET!

İslam Dünyasını Ayağa Kaldıran Skandal Şok TWEET!
Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın kalbi Paris’te meydana gelen terör saldırısında 12 kişi hayatını kaybetmiş ve bu şok gelişme gündemde bomba etkisi yaratmıştı! Bu yaşanan olaydan sonra dünyanın dört bir yanında İslamofobi gösterileride gittikçe çığ gibi büy

Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın kalbi Paris’te meydana gelen terör saldırısında 12 kişi hayatını kaybetmiş ve bu şok gelişme gündemde bomba etkisi yaratmıştı! Bu yaşanan olaydan sonra dünyanın dört bir yanında İslamofobi gösterileride gittikçe çığ gibi büymeye başlamıştı!

Dünya çapında medya patronu olarak bilinen FOX un sahibi Rupert Murdoch İslamiyetle ilgişi attığı tweetle İslam dünyasını ayağa kaldırdı! Murdoch, ''Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır'' ifadeleri içeren İslamofobik bir tweet attı. Murdoch, bir sonraki Tweet’inde ise “Filipinlerden Afrika’ya, Avrupa ’dan ABD ’ye kadar her yerde cihadçıların yarattığı tehlike büyüyor. Politik doğruculuk inkara ve ikiyüzlülüğe yol açıyor” dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1410 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim