• BIST 9557.16
  • Altın 2489.416
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7968
  • Siirt 26 °C

İsmail Kartal Öyle bir konuştu ki .. Kartal Fırtına gibi esip .. !!

İsmail Kartal Öyle bir konuştu ki .. Kartal Fırtına gibi esip .. !!
İsmail Kartal Öyle bir konuştu ki .. Kartal Fırtına gibi esip .. !! Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal çokiddialı açıklamalarla gündeme bomba gibidüştü! Deneyimli teknik adamşampiyonluk yarışında titizlikle çalışıyor.Kartal deyimyerindeyse ince el

İsmail Kartal Öyle bir konuştu ki .. Kartal Fırtına gibi esip .. !!Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal çok idialı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü! Deneyimli teknik adam şampiyonluk yarışında titizlikle çalışıyor.Kartal deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyor! Kartal2ın şampiyonluk yolunda çok iddialı açıklamaları gündeme bomba gibi düştü!

İSMAİL KARTAL'DAN İDDİALI BEYANATLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, iç sahadaki derbileri ve dışarıda daha fazla maç kazanarak şampiyon olabileceklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısı için Antalya Belek'te hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de İsmail Kartal, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kartal, ikinci yarıda fikstür avantajı olup olmayacağı yönündeki soruya, "İkinci yarı daha zor şartlar altında olacak. 8 içeride 10 deplasmanda maçımız var. İçeride derbileri kazanıp, dışarıda da daha fazla maç kazanarak şampiyon olabiliriz. Bunun bilincindeyiz. İlk yarıdan daha fazla puan alarak şampiyonluk hedefine emin olarak ilerlemek istiyoruz." karşılığını verdi.

Bu haber toplam 4880 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim