• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 11 °C

İstanbul Estetik Merkezleri

İstanbul Estetik Merkezleri
Bugüne kadar bu kelimeyi çok yerde duymuş olmanıza rağmen, ne işe yaradığı ve nasıl uygulandığına dair bir fikriniz olmayabilir.

Bugüne kadar bu kelimeyi çok yerde duymuş olmanıza rağmen, ne işe yaradığı ve nasıl uygulandığına dair bir fikriniz olmayabilir.

İşte şimdi size botoks uygulamasının nasıl yapıldığına dair bazı detayları aktarmaya çalışacağız.
Yazımızın sonunda botoks ile ilgili aklınızı kurcalayan soru işaretlerini silmeyi hedeflemekteyiz.
Bu nedenle, uygulanışına dair tüm bilgileri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Gelin hep beraber botoks nasıl uygulanır ve uygulama sonrasında nelerle karşılaşılır gibi soruların cevaplarını bulalım.

Tıbbi terimleri farklı olarak okunsa da, aslında botoks olarak bilinen özel şeffaf bir maddenin küçük bir iğneden alınan yardımla, derinin alt tabakasına geçirilmesi şeklinde uygulanan tedavi yöntemi botoks olarak adlandırılmaktadır.

Cilt üzerindeki derinin bir alt tabakası olan dermis isimli bölüme enjekte edilen bu madde sayesinde sinirlerle kasların bağ kurması engellenmektedir.

Bu da hem yüz bölgesindeki yaşlanmaları bir müddet daha geciktirmekte, hem de bazı sağlık problemlerine çözüm yolları üretmektedir.

Unutmayın!

Ülkemizde bir çok güzellik merkezi yasal olmamasına rağmen insan sağlığını riske atarak illegal biçimde botoks yapmaktadır. Botoks işlemi, estetik cerrahlar ve dermatologlar tarafından yapılmalıdır.

Uygulamanın yapıldığı bölgelere göre değişse de, kalıcılığının en fazla 8 ayı bulması nedeniyle botoks işlemlerinde herhangi bir yan etki gözlemlenmemektedir.
Genel bir anestezi gerektirmeyen ve yalnızca lokal anestezi ile işlemin yapılacağı bölgedeki acı hissinin kaybedilmesinin ardından, ekstra bir uyuşturma işlemi olmaksızın botoks uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Tüm işlemler bittikten sonra kısa süreli ağrı veya buna benzer şikayetleriniz aynı günün sonunda geçecektir. 

Daha uzun sürmeyeceğinin garantisini verdiğimiz botoks işlemleri ameliyatsız olması nedeniyle estetik bir endişeye de sebebiyet vermemektedir.

Hiçbir dikiş izinin bulunmayacak olması, özellikle kadınlar tarafından tedavilerde botoksun seçilmesine zemin hazırlayan önemli faktörlerdendir.

Steril laboratuvar ortamlarında saf hale getirilen maddesinin vücuda aktarıldığı an itibariyle etkisini görebileceğiniz gençleşmiş cildinizi gördükten sonra şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Unutmayın ki, botoks işlemlerinizi gerçekleştirecek olan doktorunuzun alanında uzman isimler arasında yer alması son derece önemlidir.

Bu haber toplam 1845 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim