• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Siirt 14 °C

İstanbul'da art ardına bomba alarmı polis teyyakuzda!

İstanbul'da art ardına bomba alarmı polis teyyakuzda!
İstanbul'da art ardına bomba alarmı polis teyyakuzda..İstanbul'da art ardına bomba paniği emniyet mensuplarını adeta harekete geçirti.Emniyet bomba paniği sebebi ile teyyakuza geçti.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,İstanbul Maltepe'de Atatürk büstünün altına bırakılan süpheli paketten el yapımı bomba çıktı, Fatih'te ise bir trafonun yakınına bırakılan paket patladı. Şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Son olarak, Sultangazi'de otobüs durağına bırakılan şüpheli paketten ses bombası çıktı.

 

Maltepe’de Zabıta Karakolu önündeki Atatürk büstüne bırakılan şüpheli paketten el yapımı bomba çıktı. Fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirilen bomba, incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Maltepe Fındıklı Zabıta Müdürlüğü önünde şüpheli bir paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, Atatürk büstüne bırakılan paketi inceledi ve üzerinde “Cizre’nin hesabı sorulacak” yazısı olduğunu gördü. Bunun üzerine çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, bomba imha uzmanlarına haber verdi.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi, özel kıyafetlerini giyerek pakete müdahale etti. Paketin fünye bağlanarak patlatılmasına karar verildi. Şüpheli paket geniş güvenlik önlemleri altında büyük bir gürültü ile patlatıldı. Yapılan incelmede şüpheli paketin içerisinde el yapımı parça tesirli bomba olduğu anlaşıldı.

Bombadan arta kalan parçalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

FATİH'TE TRAFO YANINDAKİ BOMBA PATLADI!

 Fatih Millet Caddesi’nde bir trafonun yanında bomba patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Çapa Millet Caddesi’nde bir trafonun dibinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi ve bomba imha uzmanları sevk edildi.

Yapılan ilk incelemede patlama nedeninin el yapımı parça ve basınç etkili bir bomba olduğu belirlendi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Görgü şahitleri bir palama meydana geldiğini ve polisin olaya müdahale ettiğini söyledi.

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polisin incelemesi sürüyor.

Bu haber toplam 4394 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim