• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

İstanbul'da dehşet Doğal gaz patlaması

İstanbul'da dehşet Doğal gaz patlaması
Tuzla’da, 3 katlı bir apartmanın ikinci katında doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Patlamanın meydana geldiği bina harabeye döndü.

Siirt Ajans Tuzla’da, 3 katlı bir apartmanın ikinci katında doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Patlamanın meydana geldiği bina harabeye döndü.


İstanbul'da dehşet Doğal gaz patlaması  Edinilen bilgilere göre, sabah saat 08.30 sıralarında Tuzla Şifa Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katına doğalgaz sıkışması sonucu patlaması meydana geldi. Patlamayla birlikte çıkan yangın kısa sürede binayı sardı. Bu sırada olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri, polis, itfaiye ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. İGDAŞ ekipleri vanaları kapatıp doğalgazı keserken itfaiye de yangına müdahale etti.


Patlama sırasında evde bulunan 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Vücutlarında yanıklar olduğu öğrenilen yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Patlamanın meydana geldiği bina ise harabeye döndü. Binadan fırlayan parçalar çevredeki evlere zarar verdi. Mahalleli ise duydukları patlama sesinin ardından sokağa döküldü. Facianın kıl payı atlatıldığı patlamada binanın duvarları yıkılırken evin önünde bulunan bir otomobil de zarar gördü.


Bu sırada bir genç kızın annesine sarılarak uzun süre gözyaşı döküp, defalarca “Çocuklar nerede, iyiler mi?” diye sorduğu görüldü.


Bir vatandaş patlamanın şiddetinin çok büyük olduğunu belirterek, “O çocukları Allah korudu. Ağır bir yaralı görmedik” dedi.


Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim