• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Siirt 14 °C

İstanbul'da KÖR eden Fen deneyi!Deney tüpü patladı

İstanbul'da KÖR eden Fen deneyi!Deney tüpü patladı
İstanbul'da meydana gelen hadise kelimenin tam anlamıyla şok etti.İstanbul'un göbeğinde bir okulda öğretmen Fen dersinde bir deney yapmaya kalkıştı.
AJANSKONYA.NET- İstanbul'da meydana gelen hadise kelimenin tam anlamıyla şok etti.İstanbul'un göbeğinde bir okulda öğretmen Fen dersinde bir deney yapmaya kalkıştı. O deney faciayla sonuçlandı. Hem öğretmen hemde deney tüpünün hortumunu tutan öğrenci feci şekilde yaralandılar.Patlamanın sebebi ise henüz tesbit edilemedi.
 
Olay dün akşam saat 5 civarlarında vuku buldu.Fen Labaravatuvarından gelen patlama sesine koşan okul idarecileri ve öğretmenleri gördükleri manzara karşısında şok oldular. Hababam SInıfı'nın komedi sahnelerinde görülen olay gerçek olmuştu ve bir öğrenci bir öğretmen yerde yatıyorlardı. Deneyi izlerken patlamaya şahit olan öğrencilerde büyük bir korku içindeydiler. Hemen olay yerine çağrılan 112 ekipleri yaralıları ivedilikle hastaneye taşıdı. Patlamayı duyan Veli okula koştu ve okulun önü mahşer gününü andırdı. İşte o Olaylı Deneyin diğer detayları..
 
Deney patlaması olayı dün saat 17:00 sıralarında meydana geldi. Deney sırasında henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen feci patlamada öğretmen Mehmet Aslan ile ona yardımcı olan öğrencisi Mert Öztoprak ağır yaralandı.

 

 

 

Deney patlaması olayı dün saat 17:00 sıralarında meydana geldi. Deney sırasında henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen feci patlamada öğretmen Mehmet Aslan ile ona yardımcı olan öğrencisi Mert Öztoprak ağır  yaralandı.

Üsküdar'daki özel bir okulda 6. sınıfların Fen bilgisi dersinde laboratuvarda deney yapılırken patlama meydan geldi. Patlamada öğretmen Mehmet Aslan ile 11 yaşındaki öğrenci Mert Öztoprak yaralandı.

Yaralı öğretmen ve öğrenci ambulans ile Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne acilen kaldırıldılar. Yüzünde inanılması güç yanıklar oluşan öğretmen Aslan'ın tedavisi burada yapılırken, yüz ve iki gözünden yaralanan Öztoprak ise acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardınan Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yanık ünitesinde tedavisi süren Mert Öztoprak'ın gözlerinden ameliyat olacağı öğrenildi.

 Ailesinin gördüğü Öztoprak ise, durumunun ağır olduğu sol gözünün kör olma riskinin yüksek olduğu söylendi. Akıllara takılan soru ise okulda deney yapılırken neden önlem alınmadığı, neden gözlük kullanılmadığı idi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4046 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim