• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

İstanbul'da yarın hava nasıl kar yağışı var mı?

İstanbul'da yarın hava nasıl kar yağışı var mı?
SİİRTAJANS.COM-İstanbul'da yarın hava nasıl kar yağışı var mı?Kar yarında yağacak mı..İstanbul'da kar kaç gün etkili olacak.Detaylar haberimizde

SİİRTAJANS.COM-İstanbul'da yarın hava nasıl kar yağışı var mı?Kar yarında yağacak mı..İstanbul'da kar kaç gün etkili olacak.

Yağış, yarın sabahın ilk saatlerinden itibaren kuvvetli  poyrazla birlikte karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak ve gün boyu  etkisini sürdürecek. İstanbul'daki kar yağışının, Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren  tekrar karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor.

Yarın görülecek kar yağışları, kuvvetli poyraz ile Marmara'nın güney  ve doğusu (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya),  Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu ile Zonguldak,  Bartın ve Sinop'un iç kesimleri ) ile Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde yer yer  yoğun olacak.

İstanbul'da kar yağışı sonrası okulalr tatil edildi mi?sorusu en çok merak edilen soruların başında geliyor.Henüz bu konuda bir açıklama yapılmış değil.

İstanbul'u vuracak kar yağışı için hazırlıklar yapılırken gözler Valiliğe döndü. Şu ana kadar Valilikten kar yağışı ve eğitim öğretimle ilgili bir açıklama yapılmış değil. Meteorolojinin saatlik tahminine göre kar yağışı çocukların okula gidiş saati olan 08.00'da etkisini artırmış olacak. Haliyle yarın eğitim ve öğretimde aksamalar meydana gelmesi büyük olasılık. Buna karşılık valiliğin okullardaki eğitime ara verip vermeyeceği henüz bilinmiyor.

METROBÜS ÇALIŞACAK MI?

Yoğun kar yağışı için alarma geçen belediye ekipleri metrobüs güzergahını öncelikli olarak tuzlayacak. Ulaşımın aksamaması için tüm önlemler alındı. Yarın sürücülerin araçları yerine toplu taşıma araçlarını kullanmaları öneriliyor. Şiddetli fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar oluyor. Yarın için de meteoroloji fırtına alarmı da verdi. Haliyle İDO seferleri yine yapılamayabilir.

 

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim