• BIST 8718.11
  • Altın 2246.233
  • Dolar 32.3342
  • Euro 35.1742
  • Siirt 7 °C

İşte PC'den İnstagram'a fotoğraf yüklemenin yolu!

İşte PC'den İnstagram'a fotoğraf yüklemenin yolu!
Popüler fotoğraf paylaşma uygulamalarından birisi olan Instagram'a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklendiğini mi merak ediyorsunuz?İşte cevabı

Popüler fotoğraf paylaşma uygulamalarından birisi olan Instagram'a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklendiğini mi merak ediyorsunuz?İşte cevabı

 

Günümüzün en popüler fotoğraf ve video paylaşma uygulamalarından birisi hiç kuşkusuz Instagram. iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemini kullanan cihazlar için kullanılabilir olan popüler sosyal medya uygulamasının aynı zamanda birde web sürümü bulunuyor.

 Ancak Instagram'a resmi web sitesi üzerinden fotoğraf yüklemek maalesef mümkün değil. Bilgisayarınız üzerinden oldukça kolay bir şekilde Instagram'a nasıl fotoğraf yükleyeceğinizi Shiftdelete ekibi aktardı.

Eğer bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları telefonunuza aktarmadan, direktolarak Instagram hesabınıza yüklemek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Gramblr isimli programı bilgisayarınıza kurmak.

Gramblr Nasıl Kullanılır?

 Bir kaç basit adım ile bilgisayarınızdaki fotoğrafları Instagram hesabınıza aktarabileceğiniz Gramblr, sadece .jpg uzantılı dosyaları destekliyor ve ekleyeceğiniz resmin boyutunun en fazla 650 x 650 olmasına izin veriyor.

 Gramblr'ı bilgisayarınıza kurduktan sonra program ile Instagram hesabınızı eşleştirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında bilgisayarınızdan paylaşmak istediğiniz fotoğrafı "Choose File" yazan yere tıklayarak seçiyor ve "Upload"tuşuna basarak programa yüklüyorsunuz.

 Son olarak ise eğer dilerseniz "Caption" satırına fotoğrafınız ile ilgili birbaşlık veya hashtag ekleyerek fotoğrafı Instagram'a gönderiyorsunuz.

 Dilerseniz Facebook ve Twitter butonlarını kullanarak hızlı bir şekilde fotoğrafınızı bu platformlarda da paylaşabiliyorsunuz.

Bu haber toplam 4092 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim