• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

İzmirde Feci Trafik Kazasında Olanlar Oldu

İzmirde Feci Trafik Kazasında Olanlar Oldu
İZmir de çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. İzmir de iki aracın çarpışması soncunda 6 kişi hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İzmir de çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. İzmirin Dikili ilçesinde bir otomobilin lastiği patladı ol

İZmir de çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. İzmir de iki aracın çarpışması soncunda 6 kişi hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İzmir de çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. İzmirin Dikili ilçesinde bir otomobilin lastiği patladı olanlar oldu. Otomobil lastiği patlaması ile karşı şeride geçerek başka bir araç ile çarpışması soncunda 6 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişin ise yaralandığı ortaya çıktı önemli bir kaza oluştuğu da ortaya çıktı.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, Çanakkale- İzmir Karayolu 130’uncu kilometresinde Kaynarca Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre Çanakkale yönüne giden Fatih Kuru (29) yönetimindeki 35 KC 3458 plakalı otomobilin lastiği patladı. Kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobil ile İzmir yönüne gelen sürücüsünün kimliği belirsiz 10 KF 729 plakalı otomobil karşılıklı çarpıştı.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim