• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

İzmiri Ayağa Kalıran Şok İntihar İle İlgili Flaş Gelişme

İzmiri Ayağa Kalıran Şok İntihar İle İlgili Flaş Gelişme
İzmir'in Bornova ilçesinde Barmenlik ve Mankenlik yapan 32 yaşındaki Erkan Ünal psikolojik sorunları olduğu için kendi tişört'ü ile ağaça asarak hayatına son verdiği açıklandı.İzmir'in Bornova ilçesinde 4 Aralıkta kaybolan 32 yaşındaki Erkan Ünal'ın ölüm

İzmir'in Bornova ilçesinde Barmenlik ve Mankenlik yapan 32 yaşındaki Erkan Ünal psikolojik sorunları olduğu için kendi tişört'ü ile ağaça asarak hayatına son verdiği açıklandı.İzmir'in Bornova ilçesinde 4 Aralıkta kaybolan 32 yaşındaki Erkan Ünal'ın ölüm sebebi sır olmuştu.İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, 2 gündür kayıp olan genç manken Erkan Ünal'ın cesedi parkta bulundu. İzmir'de 3 Aralık günü kaybolan barmen Erkan Ünal'ın cesedi dün bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucu ölüm sebebi ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve Buz Pisti arkasında yürüyüş yapan vatandaşlar, parkta hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde genç bir erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin araştırması sonucu cesedin barmenlik ve mankenlik yaptığı öğrenilen Erkan Ünal'a ait olduğunu saptandı.

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim