• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Jandarma Genel Komutanı Sayın Arif Çetin Valiliğimizi Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanı Sayın Arif Çetin Valiliğimizi Ziyaret Etti
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ilimizde askeri birlikleri denetlemek ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’te geldi.

Valilik girişinde Polis mangası tarafından karşılanan orgeneral Çetin, burada valilik şeref defterini imzaladı.

 
Jandarma tarafından icra edilen faaliyetleri yerinde görmek için 81 ili ziyaret etmeye devam ettiklerini kaydeden Orgeneral Çetin, ‘bugün de daha önce görev yaptığım yerlerden biri olan huzur şehri Siirt'eyiz.’dedi.
 
Orgeneral Çetin "Buradaki çalışmaları çok değerli valimizle, güvenlik kollarımızla değerlendireceğiz. Memleketimizin huzuru için ülkemizin birlik ve bütünlüğü için tüm imkânlarımızı kullanarak güzel ülkemizde her köşede güvenliği en iyi şekilde sağlayacağız. Hiçbir problem yoktur, rahat olun. Allah'ın yardımıyla, siz değerli vatandaşlarımızın desteğiyle, güvenlik kuvvetlerimizin, askerimizin, kahraman polisimizin mücadelesiyle sizlerin huzuru en iyi şekilde sağlanacaktır." Diye konuştu.
 
Vali Ali Fuat Atik de Çetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, jandarmanın çok daha aktif ve dinamizm kazanmış durumda olduğunu ifade ederek, ‘tüm güvenlik güçlerimiz ile birlikte bölgemizde huzur ve güvenlik sağlanmıştır.’ dedi.
 
Vali Atik, ziyaret anısına Orgeneral Çetin'e Türk bayrağı işlemeli bir Siirt Tiftik Battaniyesi takdim etti.
 
Valilik ziyaretini tamamlayan Orgeneral Çetin, Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
 
ESNAF VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ
 
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyetle birlikte Güres caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Orgeneral Çetin, Ülkemizdeki huzurun her yerde devam etmesini istiyoruz. Sayın Valimiz de zaten burada gereken her şeyi yaparak huzurun çok daha iyi seviyeye gelmesi için çaba sarf ediyor." ifadesini kullanan Çetin, kentin güzel ve huzurlu bir yer olduğunu dile getirdi.
 
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, makam aracına bineceği sırada yanına gelen Burak Işıktaş adlı vatandaşla sohbet etti. Işıktaş'ın Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanlığı döneminde yanında "haberci" olarak vatani görevini yerine getirdiğini dile getiren Çetin, Işıktaş'ı iş yerinde ziyaret etti.
 
Işıktaş ile çay içip sohbet eden Orgeneral Çetin, kentteki huzurun artması temennisinde bulundu.
 
Özel bir AVM iş merkezine geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Orgeneral Çetin, daha sonra Siirt’en ayrıldı.
 
Orgeneral Çetin’in Siirt ziyaret programına; Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ve Jandarma Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu eşlik etti.

Bu haber toplam 2241 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim