• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Juve'den Flaş Sneijder açıklaması!

Juve'den Flaş Sneijder açıklaması!
SİİRTAJANS.COM-Juve'den Flaş Sneijder açıklaması!Juventus'un peşinde olduğu Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile alakalı flaş açıklamalar geldi.

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder yuvadan uçacak mı?Yıldız oyuncu ile Juventus'un yakından ilgilendiği biliniyor.Juventus'un en önemli isimleriden birisi olan Moratta'dan transfer ile ilgili flaş açıklamalar geldi.

Juventus genel direktörü Beppe Marotta, Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Sneijder çok yetenekli bir oyuncu ve sistemimize tam olarak uyan karakteristik özellikleri var. Şu ana kadar samimi bir pazarlık yapılmadı. Sadece oyuncunun bize gelmeyi istediğini biliyoruz. Eğer bizim şartlarımıza uygun biçimde transfer yapma fırsatı doğarsa bu çok iyi olur.

Galatasaray çok fazla para istiyor ve kesinlikle o rakamlara çıkma niyetimiz yok. Ara transfer dönemlerinde fırsat kovalarsınız. Zaten oldukça iyi bir kadromuz var ve ancak etkileyici bir fırsat önümüze çıkarsa değerlendiririz. Ancak şu an için böyle bir şey yok. Acil transfer planımız yok ve bu yüzden de oyuncu almakta aceleci değiliz."

Tecrübeli futbolcunun, Juventus ile yıllık 4.5 Milyon Euro ücret karşılığında el sıkıştığı ancak Galatasaray'ın bonservis için talep ettiği 20 Milyon Euro'da indirime gitmesi için yönetimi ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Bu haber toplam 2352 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim