• BIST 9645.02
  • Altın 2412.895
  • Dolar 32.5807
  • Euro 34.7809
  • Siirt 21 °C

Kaderimin Yazıldığı Gün 13. Bölüm'de neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün 13. Bölüm'de neler olacak?
Kaderimin Yazıldığı Gün izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor.Kaderimin Yazıldığı Gün 13.bölümde neler olacak..Detaylar haberimizde..

Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün başrolünde olduğu Kaderimin Yazıldığı Gün yayınlandığı gün izleyiciler adeta ekranlara kilitliyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bebekle ilgili gerçeği öğrenen Kahraman bu duruma nasıl tepki verdi? Defne'nin intiharı herkesi üzer. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde neler olacak heyecan doruğa ulaşmış durumda.

Boşanalım restiyle Kahraman’dan umduğu karşılığı bulamayan Defne konaktan ayrılma kararındadır.  
 
Annesinin hapishanede bıçaklandığını öğrenen Elif ise, adeta çılgına döner. Kıymet Hanım’a bunların hesabını sormak için soluğu konakta alır. Elif bir anda Defne’yle karşı karşıya kalır.
 
Kendi varlığını iyice unutturan Maksut güçlenerek, Yörükhanların karşısına çıkmayı istemektedir. Büyük denizde küçük balık olmayacaktır artık.
 
Aileye bir veliahtın gelecek olmasının sevincini yaşayan Ziya, Defne ve Kahraman’ın arasındaki gerilimi öğrenir. Bu evliliği kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Gelininin ayağına kadar giderek dönmesini ister. Ve Defne, Ziya bahanesiyle eve döner… Buna karşılık Kahraman’dan da bir adım atmasını beklemektedir.
 
Kahraman Elif’e, taşıdığı bebeğin annesinin, kendisi olduğunu söylemeyi istemektedir. Yaşadıklarından sonra kocasının bu kararı vermesi Defne’yi iyice çıldırtır. Artık yolun sonuna gelmişlerdir.
 
Defne’nin intihar girişiminde bulunması herkesi sarsarken, Şükran Defne’yle ilgili bir sırrı öğrenir. Bu sır şok etkisi yaratacak ve Yörükhan ailesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

 

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim