• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Siirt 17 °C

Kadın Girişimcilerle Bir Araya Geldi

Kadın Girişimcilerle Bir Araya Geldi
Siirtli avukat Esin Göncü Özşahin, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek kadının iş hayatındaki önemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bir lokantada düzenlenen etkinliğe avukat Esin Göncü Özşahin, STSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Melahat Tepe ve girişimciler kurulu üyesi katıldı. Düzenlenen etkinlikten konuşan Göncü Özşahin, günümüzde gelişmekte olan ekonomiler için kadınların iş yaşamına katılımının hayati önem taşımakla birlikte, sağlıklı ve gelişmiş toplumun oluşabilmesi için eğitimli, gelişmeye açık, katma değerler üretebilen Kadın Girişimcilerin çoğalması gerektiğini söyledi.

 


Siirt TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Vekili Melahat Tepe ise, avukat Esin Göncü Özşahin’e kadın girişimcilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "İş dünyasında kadınımızın yer alması çok önemli. Ekonomisi güçlü olan kadın sesini daha çok duyuruyor. Sivil toplum kuruluşlarında ve ekonomide başarılı konumlarda yer almaya başladı" dedi.
Etkinlik karşılıklı sohbetle devam etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim