• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

Kamyon altında feci şekilde can verdi!

Kamyon altında feci şekilde can verdi!
Ankara Elmadağ bu şok haberle sarsıldı..Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 60 yaşındaki hasta kadın ilacının bitmesi üzerine eczaneye gitmek için çıktığı evine ölü geldi.Kamyonet altında feci şekilde can veren Sayalı Başbozkurt oracıkta can verdi.

Ankara Elmadğ'da yaşanan olayda 8 çocuk annesi kadın hastalığı nedeniyle kullandığı ilacı almak için eczaneye gitti. Eczaneden dönüşünde kamyonun altında kalan kadın feci şekilde can verdi.

Ankara'ya bağlı Elmadağ'da 8 çocuk annesi, 60 yaşındaki Sayali Başbozkurt, kullandığı bir ilacı almak için gittiği eczaneden eve dönerken kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralanan Başbozkurt, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Elmadağ'ın Hasanoğlan Mahallesi'de oturan, eşini 15 yıl önce kaybeden Sayali Başbozkurt, rahatsızlığı nedeniyle sabah saatlerinde evden ilaç almak için eczaneye gitti. İlaçlarını aldıktan sonra eve dönmek için Hasanoğlan Köy Meydanı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Başbozkurt, Elmadağ Belediyesi'ne ait Onur Küçükparmaksız yönetimindeki 06 CHN 02 plakalı kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Başbozkurt, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaza ile ilgili çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 2567 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim