• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Siirt 16 °C

Kan donduran iğrenç haber babası ile..

Kan donduran iğrenç haber babası ile..
Kan donduran iğrenç haber!Babası ile evleniyorKanınızı donduracak tüylerinizi diken diken edecek iğrenç haber babası ile evleniyor.

.Günün en iğrenç haberi..17 yıldır hiç görmediği babası ile görüşen genç kız babası ile ilişki yaşamaya başladı ve bekaretininde ona verdi.İğrenç olay Amerika'nın Newyork eyaletinde yaşandı.Kan donduran iğrenç ötesi olay tüylerinizi diken diken edecek..

 New York Magazine'e hikayesini anlatan ismini açıklamayan bir kadın, babasıyla yaşadığı ilişkisinin ayrıntılarını paylaştı. Babasıyla 10 yıla yakın bir süre iletişim kurmadan yaşayan kız, 17 yaşında babasına ulaştı.

İnternet üzerinden chat yapan ikili, aralarında bir çekim hissetti. Şu an 18 yaşında olan kız hissettiklerini şöyle aktardı: "Çok garip ve kafa karıştırıcı bir durumdu. Babamı çok uzun süre sonra ilk kez gördüm ama onu görünce bir anda, çok yakışıklı göründüğünü düşündüm. Onu babam olarak görüyorum ama öte yandan internet üzerinden tanıştığım, iyi iletişim kurduğum ve çekici bulduğum bir erkek olarak hissettim." Babasında kalmaya giden kız, ilk 5 gün birbirlerini nasıl çekici bulduktan sonra ilk kez ilişkiye girdiler. Üstelik bu kızın ilk cinsel deneyimi idi. Şimdi bir çift olarak yaşayan çift, evlendi ve çocuk sahibi olmayı planlıyor.


"ANNEM UMARIM ZİYARETİMİZE GELİR"

Ensest ilişkilerin suç olmadığı New Jersey eyaletine taşınan çift, çocuk konusunda olası genetik problemleri bildiklerini belirtiyor. "Eğer genetik bir problem olma ihtimali varsa, çocuk yapmam" diye konuşan kız, bir gün annesinin kendisini ve torunlarını ziyarete gelmesini umuyor.

Bu haber toplam 3036 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim