• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor
Siirt Belediyesi devam eden yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini aldı. Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Temizlik İşleri başta olmak üzere ‘Karla Mücadele Ekipleri’ olumsuz hava koşullarına karşı alarma geçti. Yaklaşık 150 kişilik oluşa

Siirt Belediyesi devam eden yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini aldı. Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Temizlik İşleri başta olmak üzere ‘Karla Mücadele Ekipleri’ olumsuz hava koşullarına karşı alarma geçti. Yaklaşık 150 kişilik oluşan personel ve kar temizleme araçları ile çalışmalarına devam ediyor. Yoğun kar yağışı ile birlikte ana arterler ve bağlantı yollarında kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve trafik akışının sağlanması amacıyla karla mücadele çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Ekipler ana cadde ve sokaklardaki karları temizleyip tuzlama çalışmalarını yürütürken, yaya ekipleri de kent merkezindeki kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülal Aygün ilimizde etkili olan kar yağışının başlamasıyla birlikte yoğun bir şekilde çalışan kar temizleme ekiplerini yerinde denetledi. Başkan Yardımcısı Aygün yaptığı açıklamada; Siirt Belediyesi olarak karla mücadelede çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için cadde ve sokaklarda, kar temizleme ve tuzlama çalışması yapılıyor. Yaklaşık 150 kişiden oluşan karla mücadele ekiplerimiz, vatandaşların yoğun olarak geçtiği yolları ve kaldırımları temizliyor. Buzlanmaya karşı ana caddelerden başlayarak ara sokaklar dahil tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Bu haber toplam 1113 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim