• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • Siirt 14 °C

Karadayı 91. bölümde yeni transfer gündeme bomba gibi düştü

Karadayı 91. bölümde yeni transfer gündeme bomba gibi düştü
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Karadayı yine izleyicilerini ekrana bağlama devam ediyor. Karadayı'nın bugünkü bölümünde, Belgin intikam almak için uzun yıllar aradığı yetimhane dosyasına "Mahir" sayesinde ulaşacak. Karadayı 91. bölümde bunlar olacak; M

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Karadayı yine izleyicilerini ekrana bağlama devam ediyor. Karadayı'nın bugünkü bölümünde, Belgin intikam almak için uzun yıllar aradığı yetimhane dosyasına "Mahir" sayesinde ulaşacak. Karadayı 91. bölümde bunlar olacak; Mahir her şeyi kabadayılara anlatmak üzere olan Belgin'e sesini duyurmayı başarır.

 Hayattaki amacı, uzun yıllardır Vehbi'nin kasasında gizlediği dosyasına ulaşmak olan Belgin'in yeni bölümde ortaya çıkacak farklı yüzü izleyenleri çok şaşırtacak. Karanlık dünyanın acımasız yüzlerinden biri olan Belgin'in dosya sayesinde ulaşacağı yetimhane müdür yardımcısı Nedime'yle yüzleşmesi acılarla dolu geçmişini ortaya çıkaracak.
 
SACİDE TAŞANER KARADAYI'DA!
 
Sevilen oyuncu Sacide Taşaner, Karadayı'nın yeni bölümüne konuk oluyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Binnaz karakteriyle izleyenlerin gönlünü fetheden Taşaner, dizide Belgin'in büyüdüğü yetimhaneden emekli olan müdür yardımcısı Nedime karakterini canlandıracak.
 

Bu haber toplam 2687 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim