• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 31 °C

Karadayı Dizisinde Bomba Gelişmeler .. Karadayı Mahir Kara Cinayet .. !!

Karadayı Dizisinde Bomba Gelişmeler .. Karadayı Mahir Kara Cinayet .. !!
Karadayı Dizisinde Bomba Gelişmeler .. Karadayı Mahir Kara Cinayet .. !! Mahir Karadayı Olarak İlk Cinayetini mi İşleyecek? Karadayı 93.Bölümde. Yoksa bombayı koyanı Mahir'in babası mı vuracak?Kahramanlık portresine farklı bir yaklaşım getiren Mahir karak

Karadayı Dizisinde Bomba Gelişmeler .. Karadayı Mahir Kara Cinayet .. !!Mahir Karadayı Olarak İlk Cinayetini mi İşleyecek? Karadayı 93.Bölümde. Yoksa bombayı koyanı Mahir'in babası mı vuracak?Kahramanlık portresine farklı bir yaklaşım getiren Mahir karakteri Karadayı'da resmen rakiplerine uçar tekme atıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Karadayı dizisinin son bölümünde Sosyete Yusuf, Sarı Cemal'in konuşmasına engel olabilecek midir?

FERİDE KANDEMİR VE ADAMLARINDAN KURTULABİLECEK Mİ?

Mahir zamanında eve yetişmeyi başarabilecek midir? Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir'in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır. Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal'e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal'in ise buna hiç cesareti yoktur.

Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis'le Sosyete Yusuf'a haber yollar. Eğer Mahir'i durdurmazlarsa, Mahir'e annesinin ve torun Nazif'in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf'un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin'den Sarı Cemal'i bulmasını ister. Sosyetenin Sarı Cemal'i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir Oyun peşindedir. Sarı Cemal'i Mahir'e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır.

Bu haber toplam 3962 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim