• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • Siirt 5 °C

Karadayı İmirzalıoğlu'ndan ŞOK Beyanat ..! Artık Dizilere Oynamayacağım ..!!

Karadayı İmirzalıoğlu'ndan ŞOK Beyanat ..! Artık Dizilere Oynamayacağım ..!!
Karadayı İmirzalıoğlu'ndan ŞOK Beyanat ..! Artık Dizilere Oynamayacağım ..!! Hayranlarının gönlüne taht kuran Ünlü oyuncu ve eski model oolan Kenan İmirzalıoğlu bir daha dizilerde rol almayacağını beyan ederek hayranlarını çok üzecek bir karar aldı.

Siirt Ajans Karadayı İmirzalıoğlu'ndan ŞOK Beyanat ..! Artık Dizilere Oynamayacağım ..!! Hayranlarının gönlüne taht kuran Ünlü oyuncu ve eski model oolan Kenan İmirzalıoğlu bir daha dizilerde rol almayacağını beyan ederek hayranlarını çok üzecek bir karar aldı.

  

 Üç sezon evvel ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve onbinlerce vatandaşımız tarafından sevilen dizi Karadayı'nın başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu. 1997 yılında Best Model of the World seçilen ünlü oyuncu yaptığı Beyanatları ile hayranlarını çok ama çok üzdü.

 

Ankaralı olan ve hayranlarının gönlüne taht kuran sevilen oyuncu İmirzalıoğlu, Karadayı'nın son dizisi olacağını ifade etti.

Karadayı İmirzalıoğlu'ndan ŞOK Beyanat ..! Artık Dizilere Oynamayacağım ..!!

Bu kararın nedenini iki buçuk saat bulan dizi süreleri olduğu akıllara geliyor.

  

 Daha önceki beyanatlarında da dizi sürelerinden şikayet eden ve bundan böyle filmlerde rol almak isteyen Kenan İmirzalıoğlu şu beyanatla kararını duyurdu:

 “Dizilere ara vereceğim. Yapmak istediğim film projelerivar. Onları gerçekleştirmek, sinema dünyasından uzak kalmamak istiyorum."

Bu haber toplam 8127 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim