• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Siirt 13 °C

Karagül 71.bölüm nefesleri kesecek!

Karagül 71.bölüm nefesleri kesecek!
Fox Tv Cuma akşamlarının reyting birinciliğini kimseye kaptırmayan Karagül'de yeni bölümde yine bomba gelişmeler var.

Karagül bu hafta 71. bölüm ile herkesi ekrana kilitleyecek.Karagül 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının sevilen dizisi için nefesler tutuldu. Ebru ve Narin'in hayatları nasıl değişecek? Karagül yeni bölümü ile 13 Şubat Cuma Fox Tv'de..
 
 Ebru’nun kalbi durunca tekrar ameliyata alınması üzerine Baran ve Maya için zorlu bekleyiş başlar. Narin olanları hatırlamasa bile vicdan azabıyla kendisini Fırat’ın evinde bulur. İçini dökebileceği ve yalnız kalabildiği tek yerdir. Ancak bu sırada Oğuz’un da orada olmasını hesap edememiştir. Oğuz, Narin’in itirafına şahit olur.
 
 Aşkı ve mesleği arasında kalan Oğuz, hayatının en zor kararını alır ve Narin’i tutuklar. Kardeşlerini yalnız bırakmayan Baran, annesinden habersiz onlara destek olmaya çalışır. Gerçeği öğrenmesiyle birlikte, Baran için tüm dengeler alt üst olur. Narin’in sorgulama ve mahkeme süreci başlar.
 
 Tam bu sırada Baran annesi ile ilgili bir gerçeği daha öğrenir. Annesini affetmek istese de bu süreç Baran için o kadar da kolay geçmeyecektir. Annelerinin acısı yüzünden konaktakiler, kızlara Narin’in haberini vermek istemez. Ada ve Maya’nın, annelerini bıçaklayanın Narin olduğunu öğrenmesiyle birlikte, artık Şamverdi ailesi onlar için biter.
 
 Savcının Narin hakkında verdiği karar konağı yasa boğarken, Narin’in kaderi ölümle pençeleşen Ebru’nun iki dudağı arasına kilitlenir.

Bu haber toplam 1477 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim