• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • Siirt 13 °C

KaraKartallı Yıldız Futbolcu Pektemek'in Annesi Fena Patladı!

KaraKartallı Yıldız Futbolcu Pektemek'in Annesi Fena Patladı!
Siyah Beyazlı ekibin başarılı yıldız futbolcusu Mustafa Pektemek geçirdiği şok sakatlıkla adeta yürekleri ağızlara getirdi.Pektemek Trabzonspor maçında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası aldığı darbeyle yere yığılmış ve çok büyük bir endişe yaratmış

Siyah Beyazlı ekibin başarılı yıldız futbolcusu Mustafa Pektemek geçirdiği şok sakatlıkla adeta yürekleri ağızlara getirdi.Pektemek Trabzonspor maçında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası aldığı darbeyle yere yığılmış ve çok büyük bir endişe yaratmıştı.

KaraKartallı yıldız futbolcu Mustafa Pektemek’in annesi yıldız futbolcuya adeta yalvardı.Pektemek’in annesi isyan etti gerekirse futbolu bıraksın sağlığı futboldan daha önemli dedi ve şok açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Siyah Beyazlı ekibin başarılı forvet oyuncusu Mustafa Pektemek’in Trabzonspor maçında aldığı darbe nedeni ile bir hayli zarar görmesinin ardından futbolcunun annesi ” futbolu bırak” isteğinde bulundu.

Kariyerindeki 11’inci sakatlığını yaşayan Mustafa Pektemek’in annesi, oğluna şok bir talepte bulundu: “Seni böyle görmeye artık dayanamıyorum! Para sağlığından önemli değil.

Konya’da oynanan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında Belkalem ile çarpıştıktan sonra kanlar içinde yerde kalan Mustafa Pektemek’in annesinin sabrı tükendi… Tüm sakatlıklarında oğlunun refakatçiliğini üstlenen fedakar anne, 4 saatlik bir ameliyat geçiren oğlundan beklenmedik bir şey istedi: “Şanssızlık yakanı bırakmıyor. Daha kötü bir şey olmasından korkuyorum. Seni böyle görmeye artık dayanamıyorum. Kazanacağın para sağlığından önemli değil. Bundan sonra futbol oynama!”

Bu arada kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, başarılı santrforun ameliyatının son derece başarılı geçtiğini ve durumunun iyi olduğunu söyledi.Karanlık, şöyle devam etti: “Birkaç gün daha hastanede kalması gerekiyor. Ameliyatın büyüklüğü, ne kadar ciddi bir sakatlık yaşandığını gösteriyor. Kalıcı bir sakatlık ve hasar bulunmuyor. Beyninde ve gözünde bir problem yok.”

Beşiktaş’ın Konya’da Trabzonspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Belkalem ile çarpışarak sakatlanan Mustafa Pektemek’i takım arkadaşları hastanede yalnız bırakmıyor. Cenk Tosun ve Uğur Boral, başarılı iki operasyon geçiren yıldız oyuncuyu hastanede ziyaret ederek moral verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2339 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim