• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • Siirt 27 °C

Kardashian'da kalçalarından sıkılmış!

Kardashian'da kalçalarından sıkılmış!
Kardashian devasa kalçalarını küçültme kararı alarak şok etti!Geniş iri kalçaları ile üne kavuşan Ermeni asıllı ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan radikal karar..Kardashian'da kalçalarından sıkılmış!

Geniş iri kalçaları ile üne kavuşan Ermeni asıllı ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan radikal karar..Kardashian geniş kalçalarını küçültme kararı alarak şok etti!

Kendisine büyük ün katan kalçaları ile ilgili aldığı karar geniş kalça seven hayranlarını üzecek gibi gözüküyor.

Kardashian'da kalçalarından sıkılmış!

Scott Disick ve Kourtney Kardashian’la konuşurken isteğini itiraf eden Kardashian, kardeşinin eşi Disick’i şaşırttı.

Daily Mail ’de yer alan habere göre, açıklamayı Kourtney and Khloe Take The Hamptons’ın yeni bölümünde yapan 34 yaşındaki Kardashian, sözlerine kardeşi Khloe’yi eleştirerek başladı. Khloe’nin kilo vermesi gerektiğini söyleyen Kardashian, “Khloe’nin poposu çok büyük. Birkaç kilo vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine şaşkınlığını gizlemeyen Disick, “Ne? Siz ailecek büyük popoyla meşhursunuz. Eğer popolarınızı kaybederseniz, hepimiz paralarımızı kaybedebiliriz” dedi. Kardashian ise bu yoruma, “Umurumda değil. Artık düz bir popo istiyorum” diyerek yanıt verdi.

Kim Kardashian'ın pozuna tepki: Sen bir annesin!

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Naya Rivera, Kim Kardashian'ın Paper dergisi için verdiği çıplak pozu Instagram'dan eleştirerek, "Sen bir çocuğun annesisin" yorumunu yaptı.

Paper dergisi için verdiği ve sosyal medyada çok konuşulan çıplak poza ABD ’li şarkıcı ve oyuncu Naya Rivera tepki gösterdi. Genellikle “Kardashian’ın tarzını kopyaladığı” düşünülen Rivera, “Genellikle bunu yapmam ama sen birinin annesisin” ifadelerini kullandı. Daily Mail’de yer alan habere göre, 27 yaşındaki Rivera, eleştirisini fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’da yaptı. Yorum, şarkıcının hayranlarının durumu fark etmesi üzerine yayıldı.

 

Kalçasıyla ünlü Kardashian, Paper için verdiği pozları takipçileriyle, “Paper dergisinin yeni kapağı! Efsane Jean-Paul Goude’la çalışmak büyük bir onurdur!!!” sözleriyle paylaştı. Fotoğrafların Paris’te çekildiğini belirten Kardashian, “Derginin bu sayısını görmeniz için sabırsızlanıyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 5106 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim