• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • Siirt 12 °C

Karolin Fişekçi yine Tuğçe Kazaz'ı diline doladı!

Karolin Fişekçi yine Tuğçe Kazaz'ı diline doladı!
Karolin Fişekçi yine Tuğçe Kazaz'ı diline doladı!Ressam ve Yazar Karolin Fişekçi,geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan Tuğçe Kazaz'a IŞİD'in cariyesi ol demişti şimdide katıldığı programda yine göndermede bulundu.

CNN TÜRK’te yayınlanan, “Hafta Sonu Keyfi” programına konuk olan Ressam ve Yazar Karolin Fişekçi, son dönemde güncel konulara dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken Tuğçe Kazaz ile ilgili yine bomba açıklamalarda bulundu.

Karolin Fişekçi, Tuğçe Kazaz'ın Atatürk'le ilgili eleştirileri için, "Yaa bırakın şu manken eskisi kızı sürekli konuşup ekmeğine yağ sürmeyin. Atatürk'ü beğenmiyorsa, rahat batıyorsa gitsin IŞİD'e cariye olsun" demişti. Twitter’dan yaptığı açıklamalara “Hafta Sonu Keyfi” programında devam etti:

“Bana göre laiklik son senelerde önem kazandı. Böyle açıklamalar karşısında artık insan dayanamıyor bir laf ediyor, insanları bu hale getirdiler. Putlaştırma falan şu an öyle bir şey yok, insanların kişisel hayranlıkları olabilir”

“Madem bu kadar rahatsızsa, rahat batıyorsa gitsin IŞID’e cariye olsun dedim. Kendisinden yanıt gelmedi, belki de yolculuk hazırlığına başlamıştır bilemiyorum”

 

Bu haber toplam 2823 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim