• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • Siirt 26 °C

Kartal Onları Gözüne Kestirdi

Kartal Onları Gözüne  Kestirdi
Süper Lig'de liderliği kimseye bırakmayan Beşiktaş bu mükemmel gidişatı devam ettirmek istiyor.Slaven Bilic'in isteği üzerineara transferde bir kaç oyuncu transfer yapılacak.Takıma katkı sağlayacak oyuncuların takıma alınması için teknik heyet kollarını s

Avrupa'da liderliği kimseye bırakmayan Kara Kartal ligdede liderliği kimseye bırakmaya niyetli değil.Ancak yaşanan sakatlıklar ve bazı oyuncuların takımla olan sözleşmelerinin bitmesi durumu üzerine transferde başarılı olmak isteyen Beşiktaş yönetimi teknik direktör Slaven Bilic'in istediği ve önerdiği oyuncularla görüşmeye başladığı öğrenildi.

 

 
Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea'de top koşturan Mısırlı orta alan oyuncusu Mohamed Salah ile ilgilendiği öğrenildi. İngiliz Independent gazetesi yayınladığı haberde siyah beyazlı kulübün ara transfer döneminde Chelsea'yle Salah için masaya oturacağını belirtdi.

Bir diğer yandan Beşiktaş'lı diğer oyuncularının sözleşmesini uzatmaması durumunda başka transferlede yapmayı pilanlıyor.Beşiktaş'ın Salah'ın yanı sıra bir diğer takım arkadaşı olan 19 yaşındaki Hollanda'lı genç yıldız Nathan Ake için de Chelsea'ye teklifte bulunması bekleniyor.

 

 

Bu haber toplam 2159 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim