• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Siirt 14 °C

Kayseri'de 'Diriliş Ertuğrul' fırtınası esti!

Kayseri'de 'Diriliş Ertuğrul' fırtınası esti!
Kayseri'de 'Diriliş Ertuğrul' fırtınası esti!TRT1'İin Reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları Kayseri'ye geldiler.Kayseri'de 'Diriliş Ertuğrul' fırtınası esti.

Siirtajans.com''un İHA'dan edindiği habere göre,Diriliş Ertuğrul' dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun, filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ Kayseri’ye geldiler.

Bir dizi ziyaret için Kayseri’ye gelen Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun ve filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ önce Tekden Hastanesini ziyaret etti. Hastanede dizi oyuncularına yoğun ilgi gösterildi. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan hayranları ile selfie yaptı. Ardından dizi oyuncuları Minder restoranda akşam yemeği olarak Kayseri mantısı ve yağlama yedi.
Yemek sonrası konuşan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, “Çok müthiş bir sevgi vardı. Bu bizim için önemli. Yaptığımız işin bu kadar beğenildiğini ilk defa gördük. Çünkü dizi olarak ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Kayseri’ye de ilk defa geldim. Çok güzel bir şehir” diye konuştu.
Düzyatan ayrıca, “Yemekleri müthişmiş. Allah’tan Kayseri’de yaşamıyoruz. Yoksa burada çok kilo alırdık. İstanbul’daki gibi değil” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2251 defa okunmuştur
Yorumlar
Erhan
20 Mayıs 2017 Cumartesi 03:41
03:41
Merhabalar arkadaşlar, koyun can derdinde kasap et derdinde diyen çıkabilir. ancak internet üzerinden yabancı dili direk kendi ana konuşmacısından öğrenebilrisiniz. https://preply.com/tr/arapça-eğitimi/skype
https://preply.com/tr/almanca-eğitimi/skype
https://preply.com/tr/fransızca-eğitimi/skype
https://preply.com/tr/italyanca-eğitimi/skype
hepsi faydalı ve ufuk açıcı linkler. Teşekkürler
212.252.96.61
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim