• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Siirt 5 °C

Kayserispor Forvet Transferine Kilitlendi

Kayserispor Forvet Transferine Kilitlendi
Kayserispor Yardımcı Antrenörü Cüneyt Dumlupınar, takıma önemli transferler yaptıklarını belirterek, bunların yanı sıra bir de forvet transferi yapmak için çalıştıklarını söyledi.

PTT 1. Lig’in güçlü takımlarından Kayserispor, Antalya’nın Serik ilçesi Belek beldesinde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte yardımcı antrenör Cüneyt Dumlupınar, İHA’ya verdiği özel röportajda, kamp programları ve transferler hakkında bilgiler paylaştı.

 

“İYİ OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Antalya kampı boyunca 2 tane hazırlık maçı oynayacaklarını ifade eden Cüneyt Dumlupınar, “Bu kamp devre arası kampları gibi değil, milli takım arası gibi geldi. Moral motivasyon kampı. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı, onlarla kaynaşma kampı olarak da bakıyoruz. Dün oynanan hazırlık maçında da galip geldik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımız dediklerimizin çoğunu sahaya yansıttı. Eksiklerimiz de oldu tabii ki. Bu eksikleri de giderip lige hazır bir şekilde gireceğiz inşallah” dedi.

 

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİMDİ”
Yeni transferlerin olup olmayacağını sorduğumuz Dumlupınar, Hakan Arıkan’ın aralarından ayrıldığını hatırlatarak, “Trabzonspor'la anlaştı. Hakan bizim için çok önemli ve değerli bir futbolcuydu. İlk yarı bize çok katkı sağladı. Takıma ağabeylik yaptı. Bizim için çok önemli bir isimdi. Trabzonspor’a da katkıda bulunacağından eminim. İlk yarı bizimle birlikte olduğu ve çok iyi bir performans gösterdiği için Hakan’a ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

“FORVET TRANSFERİ PLANLIYORUZ”
Cüneyt Dumlupınar, kaleci transferinde de Serdar Kulbilge’yi kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “Ayrıca Eskişehirspor’dan Kaya Can’ı aldık kaleci olarak. İki kaleci takviyesi yaptık. Onun dışında orta saha için Union Berlin’den Barış Özbek’i aldık. Murat Akın’ı aldık İstanbul Başakşehir’den ve Kayseri Erciyesspor’dan da Cem Can’ı transfer ettik. Hepsi de bizim için değerli, karakterli ve önemli oyuncular. Gücümüze güç katacaklarına inanıyorum. Onun dışında bir tane de forvet almayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim