• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Kemal Kılıçdaroğlun'dan Flaş Başbakan Açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlun'dan Flaş Başbakan Açıklaması
CUmhuriyet Halk Partisi olan CHP genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu çok önemli açıklamalarda bulundu başbakana jet yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, başkan davutoğlunun, bütçe görüşmelerindeki konuşmasına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Mısır'daki darbecilere

CUmhuriyet Halk Partisi olan CHP genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu çok önemli açıklamalarda bulundu başbakana jet yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, başkan davutoğlunun, bütçe görüşmelerindeki konuşmasına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Mısır'daki darbecilere hiçbir vakit destek vermedik. Darbeye her vakit karşı çıktık" şeklinde açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Kulisi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmeler sırasında yaptığı konuşmayı nasıl değerlendirdiği sorusuna Kılıçdaroğlu, "Değerlendirilecek bir konuşma olsa değerlendireceğim ama değerlendirilecek bir konuşma değil" karşılığını verdi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşması sırasında CHP'yi darbecilikle suçladığının ifade edilmesi üzerine de Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Çark etti. Dedi ki 'Siz Mısır'a heyet gönderdiğiniz için, oradaki darbeye destek verdiğiniz için söyledim' dedi. Mısır'daki darbecilere hiçbir zaman destek vermedik. Darbeye her zaman karşı çıktık."

Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim