• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Kerem Kupacı'nın alkol savunması koparttı!

Kerem Kupacı'nın alkol savunması koparttı!
Kerem Kupacı'nın alkol savunması koparttı!Alkollü araç kullanırken polise yakayı ele veren ünlü oyuncu Kerem Kupacı ilginç müdaafada bulundu.1.30 promil alkollü çıkan oyuncu bakın kendisini nasıl savundu.

Habertürk'te yer alan haberde,Bir çok dizide rol alan Kerem Kupacı Alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Geçen haziranda aracı durdurulan oyuncu 1.30 promil alkollü çıktı. Karakola götürülen Kupacı, şu ifadeyi verdi:

“IŞİD’in Musul’daki konsolosluğumuzu basmasına bir Türk olarak çok canım sıkıldı. Orada bulunan Özel Harekâtçı polislerin konsolosluğu savunamaması nedeniyle canım daha fazla sıkıldığı için 2 duble rakı içtim. Bunu beni durduran trafik polislerine de ifade ettim. Konunun sadece Türk Dışişleri’ni ilgilendirdiğini belirterek beni haksız bulduklarını söylediler. Sonra alkol muayenesi yaptılar. 1.30 promil alkollü çıktım. KonununTürkiye ile Irak arasındaki diplomatik sıkıntı ile ilgili olduğunu ve sadece benim bir vatandaş olarak duruma dair hissimle ilgili olduğunu da belirttim.”

Bu ifadenin ardından dosyayı inceleyen savcı, Kerem Kupacı’nın almış olduğu alkolün etkisiyle güvenli bir şekilde araç sevk ve idare edemeyecek durumda olmasına karşın araç kullandığı için suç işlediğini kaydetti. Savcı, Kupacı’nın “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması için dava açtı.

Bu haber toplam 4560 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim