• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Siirt 13 °C

Kılıçdaroğlu'nun DSP ile birleşme beyanatı gündeme...

Kılıçdaroğlu'nun DSP ile birleşme beyanatı gündeme...
Kılıçdaroğlu'nunDSP ile birleşme beyanatı gündeme bomba gibi düştü!Denizli'de Pamukkale TV'nin canlı yayın konuğu olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu önemli beyanatlarda bulundu.

İktidar koltuğuna oturmak için çıkış kapısı arayan, dağılan partisini  toparlamaya çalışan CHP’de şok bir gelişme daha yaşandı.  Denizli'de canlı yayın konuğu olan CHP lideri Kılıçdaroğlu,"Gelmeliler CHP'ye artık. Gerekirse güvercini de oraya yerleştiririz, amblemimizi de değiştiririz" dedi.

 

Denizli'de Pamukkale TV'nin canlı yayın konuğu olan ile birleşme konusunda sorulan soruya "Gelmeliler CHP'ye artık. Bizim altıokumuz var altında şöyle kırmızı bir boşluğumuz var. Gerekirse güvercini de oraya yerleştiririz, amblemimizi de değiştiririz" diye yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Yani kendilerine açık, net bir çağrım var. Bu vesileyle o çağrıyı da tekrar yinelemek isterim. Yani gelsinler partiye DSP'yi kapatsınlar artık. Gelsinler CHP'ye biz sosyal demokrat bir partiyiz. Gelsinler birleşelim bu işi bitirmiş olalım, temennimiz o." dedi.

 

Bu haber toplam 4584 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim