• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

Kilit Parke ve Kaldırım Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kilit Parke ve Kaldırım Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Siirt Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen program dahilinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Siirt Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen program dahilinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Bahçelievler, Barış ve birçok mahallenin cadde ve sokaklarında kilit parke ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dört ayrı ekiple parke döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol yapım ve onarım çalışmaları birçok noktada eş zamanlı olarak sürerken, Yeni Mahalle Haydar Koyuncu sokağında kilit parke, kaldırım ve bordür çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan Barış Mahallesi 1346 ve 1344 nolu sokakta kilit parke döşeme öncesi söküm işlemlerini gerçekleştiriyor.

Bahçelievler Mahallesi Nuri Bayam Caddesinde de hummalı bir çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bordür ve kaldırım çalışmaları, 1408 sokakta asfalt söküm çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırdım yapım çalışmaları belirlenen programlar dahilinde devam ederken, kent merkezinde toplam 150 bin metrekare kilit parke döşemesinin yapılacağı belirtildi.

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim