• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • Siirt 4 °C

Kim Kardashian'a şok yaşatan komşu .. Seks kasedini yaymıştı ve ..!!

Kim Kardashian'a şok yaşatan komşu .. Seks kasedini yaymıştı ve ..!!
Kim Kardashian'a şok yaşatan komşu .. Seks kasedini yaymıştı ve ..!! TMZ 'de yer alan habere göre şarkı yazarı Ray J, Kim Kardashian ve Kanye West'in beraber yaşadığı Hidden Hills sokağından bir ev almayı planlıyor.Ünlü oyunculardan olan ve magazin gündem

Kim Kardashian'a şok yaşatan komşu .. Seks kasedini yaymıştı ve ..!!Dünyaca ünlü ABDli seksi TV yıldızı Kim Kardashian gündemden bir türlü düşmek bilmiyor.Her attığı adımla olay yaratan seksi yıldız yine şok bir gelişmeyle magazin camiasının tepesine oturdu.Seksi Kim yine şok gelişmeyle gündemde bomba etkisi yarattı!

SEKS KASEDİNİ YAYAN ADAMA KOMŞU OLUYOR

Ermeni asıllı seksi yıldız bu sefer eski sevgilisiyle başı oldukça büyük dertte! Seksi Kim eski sevgilisi Ray. J ile büyük bir sıkıntının eşiğine geldi! İddialara göre TMZ'de yer alan haberde şarkı yazarı Ray J., eksi sevgilisi Kim Kardashian ve Kanye West'in beraber yaşadıkları Hidden Hills sokağında bir ev alarak komşu olmayı planlıyor.Cuma günü yeni evini gezmeye giden Ray J. ev için yaklaşık 2.7 milyon dolar yani yaklaşık 6 milyon TL gibi bir teklif sunduğu öğrenildi. Evde 3 adet at ahırı bulunuyor ve ev Kardashian ve West'in evinden 8 ev uzaklıkla bulunuyor.

Kim Kardashian'ın eşi Kanye West'in kıskanç ve sahiplenici bir insan olduğu söyleniyor. Bu durum karşısında West'in tepkisi merak konusu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 14683 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim