• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

Kiraz Mevsiminde Yürek hoplatan Şok Sahneler

Kiraz Mevsiminde Yürek hoplatan Şok Sahneler
Kiraz Mevsiminde Yürek hoplatan Şok Sahneler Önümüzdeki hafta Cumartesi günü yayınlanacak olan Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü ile Mete bir duvar dibinde kıyasıya öpüşmeye başlarlar.Ekranların fenomen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümü ile dün akşam yayınlan

Siirt Ajans Kiraz Mevsiminde Yürek hoplatan Şok SahnelerÖnümüzdeki hafta Cumartesi günü yayınlanacak olan Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü ile Mete bir duvar dibinde kıyasıya öpüşmeye başlarlar.Ekranların fenomen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümü ile dün akşam yayınlandı. Kiraz Mevsimi 27. bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Ayaz'ın Öykü'ye yaptığı romantik jestler ve Öykü'nün Ayaz'a olan sevgisine televizyonlarda şahit olmuştuk. Öykü'ye olan aşkı bir kat daha artan Ayaz içinden gelenleri Mete'ye anlatırken, Ayaz yanlış şeyler yaptığının farkında değildir.

Öykü’nün babası için düzenlediği evlilik oyunu işleyecek mi? Mete, Öykü ve Ayaz’a zor zamanlarını atlatmaları için yardımcı olacaktır. Kemal ortaya çıkan mutluluk tablosundan çok etkilenerek yeniden bir araya topladığı ailesinin sevincini yaşayacaktır; ancak bu mutlu tabloya çocuklarının iyiliği için uzak durmak zorunda kalır.

Kiraz Mevsiminde Yürek hoplatan Şok Sahneler

Sibel ve İlker bir yandan Öykü’ye yardım ederken diğer yandan kendi çocuklarının cinsiyetini öğrenmenin heyecanını yaşayacaklardır. Evlilik oyununu bozmak isteyen Önem, oğluyla ters düşerek yaptığı yanlışla yüzleşmek zorunda kalır. Şeyma, Öykü’nün babasına karşı olan zaafını kullanacak ve ona evlilik oyununu anlatmakla tehdit ederek Öykü’nün başarısını elde etmeye çalışacaktır. Yaptığı yeni çalışmalarla Önem ve Olcay’ın gözüne giren Şeyma, Öykü’nün sözleriyle kendine gelecek.

Bu haber toplam 6584 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim