• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Kırgızistan Asıllı Genç Kıza Şok Cinsel İstismar Gündemde Çok Konuşulacak

Kırgızistan Asıllı Genç Kıza Şok Cinsel İstismar Gündemde Çok Konuşulacak
Antalya da çok önemligelişmeler yaşanıldı. Antalya da kırgızistan asıllı olan A.E.'yi vizesi geçtiğinden dolayı gözaltına aldıktan sonra polis merkezi yerine götürdükleri evde cinsel saldırıda bulunmakta olan iki polisten biri tutuklandığı iddia edildi b

Antalya da çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Antalya da kırgızistan asıllı olan A.E.'yi vizesi geçtiğinden dolayı gözaltına aldıktan sonra polis merkezi yerine götürdükleri evde cinsel saldırıda bulunmakta olan iki polisten biri tutuklandığı iddia edildi bu gelişme türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Olay, dün Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi Lara Caddesi’nde meydana geldi. Aynı cadde üzerindeki bir diskodan çıkan Kırgızistan uyruklu A.E., Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iki polis tarafından durduruldu. Kimlik kontrolü yapan polisler, A.E.’yi vizesi geçtiği gerekçesiyle gözaltına aldı. Resmi polis aracına alınan A.E., iddiaya göre polis merkezi yerine bir eve götürüldü. Burada polislerden S.S. A.E.’ye cinsel saldırı girişiminde bulundu.

Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim