• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • Siirt 27 °C

Kız Mı Erkek mi Belli Deil!

Kız Mı Erkek mi Belli Deil!
Dünyaca ünlü seksi çift Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin 8 yaşındaki kız çocuklarını görenler gözlerine inanamıyor.Seksi çift kız çocuklarını erkek gibi yetiştiriyor.Görenler kız mı erkek mi ayırt etmekte zorlanıyor.

Dünyaca ünlü Hollywood çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin çocukları bugün babasıyla filmin galasına geldi. Pazartesi akşamı Unbroken filminin Los Angeles'taki galasına katılan Brad Pitt ve ailesinin şüphesiz en dikkat çeken karakteri, Brangelina çiftinin tek biyolojik çocukları 8 yaşındaki Shiloh Jolie-Pitt oldu. Dünyaca ünlü star Angelina Jolie ve yakışıklığı ile bilenen Brad Pitt çiftinin büyük kızları adeta görenleri hayrete düşürdü. 

Angelina Jolie'nin su çiçeği çıkardığı için katılamadığı galada, ünlü aktöre üç çocuğu eşlik etti. Pitt'in yanında iki oğlu ve Maddox (13), (Pax 11) ve kızı Shiloh(8) vardı . Ancak dikkatler ünlü aktörün küçük kızının üzerindeydi. Shiloh, ağabeyleri gibi galaya takım elbise giyerek katıldı. Birkaç yıl önce basında Shiloh Jolie Pitt ile ilgili gündemi çok meşgul eden bir haber çıkmıştı. O dönemde Vanity Fair dergisine kapak pozu veren Angelina Jolie, "Büyük kızımız Shiloh erkek olmak istiyor" diye konuşmuştu.  Brangelina çiftinin büyük kızı Shiloh için daha önce de 'erkek gibi oldu' yorumları yapılıyordu. Hollywood kulislerinde küçük kızın giyim tarzı ve davranışları nedeniyle bir çok söylenti çıkmıştı. Angelina Jolie kızının bu davranışlarından rahatsız olmadığını da ifade etmişti. Ve onun hakkında "Karşılaşabileceğiniz en oyuncu insan. Son derece komik ve eğlenceli.' diye konuşmuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2881 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim