• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Kız Öğrenci Yurdunda Protesto Gelişmesi

Kız Öğrenci Yurdunda Protesto Gelişmesi
Karabük Kız öğrenci yurdunda çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Kız öğrenciler yurtları için yurdu işgal ettiler sıcak dakikalar yaşanıldı. Valilikten gelen kapatma kararına öğrencilerden şoke eden protesto geldi. Yurt müdürü de çok önemli açıklamalarda bul

Karabük Kız öğrenci yurdunda çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Kız öğrenciler yurtları için yurdu işgal ettiler sıcak dakikalar yaşanıldı. Valilikten gelen kapatma kararına öğrencilerden şoke eden protesto geldi. Yurt müdürü de çok önemli açıklamalarda bulundu. Yurt Müdürü şu ifadeleri kullandı:Biz belediyeye bağlıyız, Valiliğe değil şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

 


Karabük Valiliği, Safranbolu eski çevre yolu üzerinde akaryakıt istasyonuna 40 metre mesafede yapılan 150 kız öğrencinin kaldığı 7 katlı özel yurdun kapatılmasına karar verdi. Yurdun tahliye edilmesi için verilen sürenin dolması üzerine görevlilerin mühürleme için geleceğini öğrenen öğrenciler, kapıyı içeriden kilitledi. Yurdu boşaltmak istemeyen öğrenciler, içeriye kimseyi almadı. Kapıya, ’Vali gelecek, kapı açılacak’ yazılı not yapıştıran öğrenciler, ’bu dava bizim olacak’, ’burası evimiz hiç bir yere gitmeyiz’ sloganı attı.
 

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim