• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • Siirt 13 °C

Komşu kızına zorla taciz davasında flaş gelişmeler!

Komşu kızına zorla taciz davasında flaş gelişmeler!
Komşu kızına zorla taciz davasında flaş gelişmeler!Erzurum'da 14 yaşındaki D.Ç adındaki kızı zorla arabasına sokup cinsel tacizde bulunan şahıs tutuklandı.Davada flaş gelişmeler yaşandı.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde komşu kızını bir şey sormak bahanesi ile arabasına bindirdikten sonra zorla dudağından öpmeye çalışan ve soymak isteyen şahıs tutklandı.

Annesinden babasından ayrı dedesinin yanınd yaşayan D.Ç'nin durumu anlatması üzerine F.A adındaki şahıs 8 Ekim'de tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

F.A hakkında açılan  'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar, 'kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava  Erzurum 1.Ağır Ceza mahkemesinde görüldü.

D.Ç mahkemede  "F. ağabeyi sokakta gördüm 'Beni eve bırakır mısın' dedim. O da beni evin olduğu yere bıraktı. Evin önüne gidince arkadaşım İ. beni otomobilde görenlerin olduğunu söyleyerek dememin evine gitmemin yanlış olacağını söyledi. Bunun üzerine arkadaşım E.K.'nin evine gittim. O gece onun evinde kaldım. Dedem kayıp olduğumu polise bildiriyor. Öpüşme olayı olmadı Abiden şikayetçi değilim. Boynum arkadaşlarla şakalaşırken morarmıştı. Polisler baskı yaptıkları için o şekilde ifade verdim"dedi..

Mahkemede kızın dedesi ve babası da şikayetçi olmadı. Psikolog ise kızın beyanlarında tutarsızlıklar olduğunu, bu nedenle yönlendirme altında bulunulabileceğini vurguladı. Mahkeme heyeti, F.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

 

 

Bu haber toplam 3172 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim