• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Küçük Ağa'da Görülmemiş ŞOK ANLAR!

Küçük Ağa'da Görülmemiş ŞOK ANLAR!
Ekranların sevilen dizisi Küçük Ağa'da yine çok ilginç anlar yaşandı.Küçük Ağa'da yaşanan şok anlar diziye damga vurdu.Küçük Ağa şok gelişmeyle gündeme bomba gibi düştü.Küçük Ağa şok gelişmelerle izleyicileri ekran başına kilitledi.

SİİRTAJANS.COM- KANAL D ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni dizisi Küçük Ağa yine çok iddialı bir bölümle ekranlara geliyor.Küçük Ağa 36.bölümle izleyenleri dehşete düşürecek.Rengin’in yaptığı çılgınlık diziye damga vuracak.Küçük Ağa yine nefesleri kesecek.

Küçük Ağa'ya Rengin'in çılgınlığı damga vurdu! Ekranlara geldiği günden bu yana çok büyük bir beğeniyle izlenen fenomen dizi Küçük Ağa bu sefer heyecan ve aksiyon dolu bir bölümle izleyicisiyle buluşuyor.Küçük Ağa bomba gibi geliyor.Küçük Ağa’da Rengin’in son çılgınlığı dizide nefesleri kesecek. Küçük Ağa yeni bölümde Rengin, insanlara zarar vermeye ve tehlikeli işler yapmaya soyunuyor. Rengin, öyle acımasız işler yapıyor ki televizyonun içine girip onu boğup öldüresimiz geliyor. Okuldakiler ve çete Mehmetcan için ellerinden geleni yapmaya çalışırken, Mehmetcan yaşadığı şoku atlatmaya çalışmaktadır. Rengin, Sinem'den hırsını alamamıştır ve yaşadıklarını kendine yediremez, Sinem'i adım adım takip eder.

Eski aşkı Ali'yi unutamayan ve aşkının öcünü tehlikeli işler korkulu anlar gergin dakikalarla devam ettirmek isteyen Rengin, ailenin başına fena belalar açar. Sinem ve Ali'nin arası Rengin'den dolayı oldukça kötüdür. Sinem olanlardan Ali'yi de sorumlu tutar, Ali de buna karşı çıkamaz durumdadır, oldukça perişan halde olan Ali bir şeyler yapmak için sinem'i geri kazanmak için harekete geçmelidir.

Sinem'in Rengin yüzünden başına gelenler, herkeste şok etkisi yaratacaktır. Ali ise bu kadından kurtulmak için kendini ateşe atacaktır. Sinem'in yaşadıkları, Mehmetcan'ı ve tüm aileyi neredeyse Ali'yi affedemez noktaya getirecektir. Ali bu duruma çok üzülecek, aile perişan halde olacaktır. Yaşananlar ise yürekleri epey burkacaktır. Rengin bu tehlikeli hallerini daha ne kadar zorlayacaktır ve ailenin başına daha neler gelecektir..

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8019 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim