• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • Siirt 5 °C

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümde neler olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümde neler olacak?
SİİRTAJANS.COM-Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümde neler olacak?Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 242.bölümü Yılbaşı sebebiyle ekrana gelmemişti.

242.bölüm hayranlar tarafından merakla bekleniyor.242.bölümde neler olacak biraz olsun bilgi alabilmek için fragman bekleyen dizi hayranları fragmanda gelmeyince merak içinde kaldılar.

Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölümde heyecan kaldığı yerden devam etti. Polat Alemdar Cahit ve Safiye'yi kurtardı mı? Brandon nasıl bir sürpriz ile karşılaştı?  

 

Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil eder. Cahit ve Safiye’nin kurtulması için herkes tetiktedir. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldür.

 

Polat Alemdar’ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirir. Neyse ki Polat, onu bu zahmetten kurtaracaktır. Zira, görüşmek istediği başka birisi vardır.

 

Polat planına tüm ekibini dahil ediyor!..

 

Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull’u, keşif yapmaya başlamışlardır bile. 

Bu haber toplam 1795 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim