• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • Siirt 14 °C

Lerzan Mutlu'dan samimi bomba beyanatlar!

Lerzan Mutlu'dan samimi bomba beyanatlar!
Lerzan Mutlu'dan samimi bomba beyanatlar!!Ünlü ses Lerzan Mutlu Posta gazetesinde Ömer Gören'e verdiği röportaj çok samimi içten açıklamalar yaptı.Lerzan Mutlu bomba bir itirafta da bulundu.

* Niye albüm değil de single yaptınız?

Müzik piyasası albüm için uygun değil. Bütçeler yüksek. Şu sıralar albüm yapmak, sokağa para atmak demek.

* ‘Bizde Böyle’ adlı şarkınızın bir hikayesi var mı?

Var. Ayrıldığım kişi üzüleceğimi sanıyordu. Bilmiyordu ki karşısında çok güçlü bir kadın var. Araba kullanırken sözler döküldü yüreğimden, kaleme alıp besteledim.

* Bir dörtlüğünü bizimle paylaşır mısınız?

Ben ne gemiler yaptım seninkisi bir taka Ne savaşlardan çıktım bu sıradan bir vaka Ağlasak da güleriz, gururdan yeleğimiz var Çok sevsek de gideriz, demirden yüreğimiz var

* Hayret! Böyle güzel bir kadın bulmuş, kıymetini bilememiş.

(Kahkahalar) Ayyy, çok şeker, çok naziksiniz. Ah şu erkekler! İçlerinde kaç tane şeytan taşıyorlar belli değil.

* Sadece erkekler mi?..

Kadınlar içlerinde şeytan taşımıyor mu? Hepimizin masum duygularını öldürmüş bir katili var bence. İlk masum aşkı yaşadığımız sevdiklerimizle evli olsaydık, belki de gözümüz başkalarını görmezdi, hatta bunları konuşuyor olmazdık. “Güzel değilim ama akıllıyım”

* Konservatuarı yarıda bırakmışsınız. Ne olmak istiyordunuz?

Bırakmadım, dondurdum. Çünkü devam mecburiyeti vardı. Dondurdum, gittim... Dondurdum, tekrar gittim. Böyle devam etti. Son olarak yine dondurdum. İç mimar olmak istiyordum fakat çizim yapamıyordum. Hakları korumak adına avukat da olabilirdim aslında. Bundan sonra üniversite bana külfet gelir artık.

* O halde niye konservatuara girdiniz?

Kolej korolarında en baştaydım. Ben şarkı söylerken herkes susar, sonra alkış yağmuru olurdu. Magazinsel kimliğim ve televizyon programcılığımdan dolayı okuluma ihanet ettim. Şarkıcılığımı ikinci plana attım. Şu anda şarkıcılığımı kurtarmaya çalışıyorum.

* ‘Kurtarmaya çalışmak’ mı?

Türkiye’de güzel kadın olmak çok zor. Çünkü güzelsen aklın ve sesin olamazmış gibi geliyor insanlara. İçinin boş olduğuna inanıyorlar. Ben bunu yıktım. Albümler satıp star olabilirsiniz ama televizyon ışığı farklı. Zekanız yoksa sürdüremezsiniz.

* Güzellik sizin için ne anlam ifade ediyor?

Hiç. Bence güzellik kalbin yansıması. Kendimi güzel bulmuyorum. Güzelsem de bu ruhumun etrafa yaydığı ışığın yansıması. Ve akıllıyım. Bu konuda mütevazı olmayacağım. Akılla, duruşla, konuşmakla ve bir bütün olarak güzelliği sorguluyorsanız, evet ben güzelim. Erkek olsam kendime aşık olurdum.


'LİMON SATARAK BİLE LERZAN MUTLU OLURDUM'

* Hali vakti yerinde bir aileden geliyorsunuz. Maddi gücünüz anneden mi babadan mı?..

İkisi de. Annem ev hanımı Yugoslav, babam ise Siirt kökenli avukat. Ama fakir de olsaydım limon satar, okula gider, yine Lerzan Mutlu olurdum. Çünkü şartlara ve bahanelere inanmam, isteğe inanırım.

* Kendinizi affetmediğiniz bir şey var mı?

Muhatap olmamam gereken insanlarla yüz göz olup polemiklere girmek zorunda kaldım. Bundan pişmanım. Şu anki aklım olsa yapmazdım.

* Biraz çılgın görünüyorsunuz.

Eskiden evet. 7 yıl süren gerçek aşkım için kariyerimi bırakıp Londra’ya gittim. Değmezmiş. Artık duruldum ama içimde, kafasından sürekli fırlamalık geçen küçük bir erkek çocuğu yaşıyor.

* En büyük hayaliniz ne?

10 çocuklu bir kadın olarak eşimle mutlu bir hayat sürmek isterdim. Ama bu şartlarda yapamam artık. Bakkaldan ciklet alır gibi de evlenemem. Arkadaşlar arasında ‘gelinliğini sakla seneye de giyersin’ diye dalga geçiyoruz. Çünkü evlilikleri o kadar ucuzlatıp gündem malzemesi olarak kullanıyorlar ki! Benim hiç, albüm başına kocam olmadı.

* Farklı bir projeniz var mı?

İlk kez size açıklıyorum: Kadın cezaevlerindeki çocukların oyuncak ihtiyacını karşılamak için bir proje başlatıyorum ekibimle birlikte.


'SEVGİLİMİ RESTORANDA YAKALADIM'

* Aşk hayatınız nasıl?

Aşkta bahtsızım. Bir ara evliliğe giden bir ilişkim oldu, üç ay önce bitti. Ayrıldığım kişiler virgülü koyar. Ama noktayı hep ben koyarım. Hele yalanını yakalarsam benim için biter. Bitenin de dönüşü olmaz.

* Çok sevgiliniz oldu mu?

Neden uzun sürmedi hiçbiri? Flörtlerim oldu ama sayılmayacak kadar çok değil. Seçiciyim, ciddi birlikteliklerim 3’ü geçmez. Hayatımda bir kez çok kötü aşık oldum. Ayrıldık, çünkü işimle ilgili sıkıntıları vardı ve beni kısıtlıyordu. Çoğu ayrılık da benim kıskançlığımdan bitti. Çünkü aşkta kıskancım. Hatta psikolojik boyutta acı veririm. Eskiden kıskanç değildim, yaşadığım ilişkiler ve erkeklerin çokeşli olması beni böyle yaptı. “Rakibim yok”

* İhanete uğramış bir kadın var galiba karşımda.

Evet. Sevgilim “Evdeyim” dedi, bir Rus kadınla restoranda yakaladım onu.

* Kendinizi şarkıcı olarak nitelendiriyor musunuz?Rakipleriniz var mı?

Birçok şarkıcıdan daha fazla şarkıcı olarak görüyorum kendimi. Her renk var bende, gökkuşağı gibiyim. Kimi zaman show girl, kimi zaman şarkıcı, kimi zaman talk show’cu. Bazen de iyi bir gözlemci-seyirci. Yaşıtlarım arasında rakibim yok.

* Oyunculuk teklifleri geliyor mu?

Hülya Avşar’la bir filmde oynadım ama tek sahne bir günü alabiliyor. Bir daha denemem zor. Belki sitcom olabilir. Hızlı çekilirse uyarım.

* Kimi canlandırmak, kiminle oynamak isterdiniz?

Sevgilisi hapiste olan bir kadını canlandırmak isterim. Dramatik bir aşk hikayesi... Allah acil şifalar versin, tecrübeli ve sempatik olan Kenan Işık’la oynamayı çok isterdim

SADECE MEMESİNDE ESTETİK VAR

* Vücudunuz, özellikle de kalçanız çok beğeniliyor. Özel bir bakım uyguluyor musunuz?

Ne spor, ne diyet, ne özel bir bakım... Hatta spor bana zulüm geliyor. Vücudum, genetik miras. Ayrıca günde tek öğün yerim. Bazen kaya tuzuyla banyo yaparım. Vücuttaki negatif enerjiyi alıyor, tavsiye ederim.

* Tercihiniz; renkli ve seksi kıyafetler...

Seksi olmak için çaba harcamıyorum. Kendimi seksi bile bulmuyorum. Çocuksu buluyorum.

* Hangi estetikleri yaptırdınız?

3 yıl önce meme estetiği oldum. Küçüktü, sahne kıyafetleri hoş durmuyordu. Başka operasyonlar geçirecek yaşta değilim. Belki 55’imden sonra...

Bu haber toplam 6690 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim