• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

Liam Neeson'da Müslüman mı oluyor!İslamiyete methiyeler dizdi

Liam Neeson'da Müslüman mı oluyor!İslamiyete methiyeler dizdi
Liam Neeson'da Müslüman mı oluyor!İslamiyete methiyeler dizdi Liam Neeson'da İslamiyeti mi seçecek?İrlanda asıllı ABD'li dünyaca ünlü oyuncu Liam Neeson İslam dinine geçmeyi düşündüğünü beyan etti.

Liam Neeson The Sun gazetesine verdiği özel bir röportajda İstanbul’a yaptığı bir ziyarette İslam dininden çok etkilendiğini söyledi.. İrlandalı yıldız, “Günde beş kere dua etmeniz için ezan okunuyor, ilk hafta alışık olmadığınızdan bu durum sizi deliye çevirebilir ancak kısa sürede ezan sesi ruhunuzun derinliklerine girmeye başardığında dünyanın en güzel şeyi olduğunu fark ediyorsunuz “ şeklinde konuştu.

Liam Neeson'da Müslüman mı oluyor!İslamiyete methiyeler dizdi

İstanbul’da 4 binden fazla cami bulunduğunu da hatırlatan Liam Neeson, bazılarının insanı şaşkına çevirecek düzeyde güzellik taşıdığını, bunun bile İslam dinini seçmesi için yeterli olacağını söyledi. “İslam dininin insanı kendisine çeken bir özelliği var, Müslümanların dua şekli sizin ruhunuza hitap ediyor” açıklaması yapan Neeson “Ona hiçbir sorun olmadan sarılabilirim” ifadelerini kullandı

62 yaşında olan Neeson bir katolik gibi eğitildiğini de hatırlatarak her zaman kendi kendisine bu dünyaya ne yapmak için geldiğinin sorusunu yöneltiğini söyledi.

Liam Neeson, Taken filminin çekimleri için geçtiğimiz yıllarda İstanbul’a gelmişti.

Bu haber toplam 4532 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim