• BIST 9715.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 23 °C

Lindsay Ellingson'dan SEKSİ İtiraflar .. Türk kadınları çok tarz ..!!

Lindsay Ellingson'dan SEKSİ İtiraflar .. Türk kadınları çok tarz ..!!
Lindsay Ellingson'dan SEKSİ İtiraflar .. Türk kadınları çok tarz ..!! Victoria’s Secret meleği Lindsay Ellingson, geçtiğimiz hafta Antalya’ya daydı. Victoria’s Secret meleği Lindsay Ellingson, geçtiğimiz hafta Antalya’ya geldi. Dosso Dossi Fashion Sho

Lindsay Ellingson'dan SEKSİ İtiraflar .. Türk kadınları çok tarz ..!! Victoria’s Secret meleği Lindsay Ellingson, geçtiğimiz hafta Antalya’ya daydı. Victoria’s Secret meleği Lindsay Ellingson, geçtiğimiz hafta Antalya’ya geldi. Dosso Dossi Fashion Show’un açılış defilesinde podyuma çıkan Ellingson, Türkiye’den ayrılmadan hemen önce sorularımızı yanıtladı. izleyenlerin yüreklerini hoplattı.Ellingson, Türkiye'den ayrılmadan hemen önce medyanın sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET'in haberine göre:

“Dosso Dossi Fashion Show” için geldiniz. İlk izlenimlerinizi alabilir miyim?
- Dosso Dossi, çok büyük şovlar yapıyor. Bu şovda yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burada büyük tasarımcılarla tanışma fırsatı buldum. Gördüğüm kıyafetlerin çoğu da kırmızı halılara yakışacak türdendi. Örneğin defilede ilk giydiğim kıyafet. Topkapı firmasına aitti ve çok güzeldi. Defile de çok keyifli geçti.

Daha önce bu şovda dünyaca ünlü birçok model podyuma çıktı. Gelmeden önce onlarla defileye dair konuşma fırsatınız oldu mu?


- Olmadı ama görüşmelerimizi tamamlayıp anlaşma yaptıktan sonra hemen YouTube’u açtım, Erin’in (Heatherton), Adriana’nın (Lima), Miranda’nın (Kerr) ve diğer iş arkadaşlarımın katıldığı şovları izledim. Hepsinden çok etkilendim. Bu sadece bir defile değil, büyük bir şov.

 

PROTESTO FİKRİNİ DUYUNCA “KESİNLİKLE YAPMALIYIZ” DEDİM

Podyumda Charlie Hebdo saldırısını protesto ettiniz. Fikir, Dosso Dossi yetkililerinden çıkmış. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?
- Fikri ilk duyduğumda “Kesinlikle yapmalıyız” dedim. Dünyada barışa dair küçücük bir katkım olursa bile mutlu olurum. Yaptığımız sadece o küçük dövizleri taşımaktı ama seve seve kabul ettim. 

Müslüman arkadaşlarınız var mı?


- Tunuslu bir Müslüman arkadaşım var. Şimdi bu şov sayesinde Türk arkadaşlarım da olduğunu söyleyebilirim.

EŞİM “MUTLAKA TÜRK KAHVESİ İÇ” DEDİ

Türk modacılar arasında tanıdıklarınız var mı?
- Yoktu ama buraya geldikten sonra Türk modacılar hakkında fikir sahibi oldum. Kullandıkları kumaşlara da bayıldım. Aslında Türkiye’deki kumaşlar ve modeller, New York modasına da yön verebilir.

Türk kadınlarını nasıl buldunuz peki?
- Çok güzeller. Türk kadınlarını çok tarz buldum. Düzgün giyiniyorlar. Davranışları da çok iyi.

Eşiniz Sean Clayton da daha önce Türkiye’ye gelmiş. Yolculuk için hazırlandığınız sırada size tavsiyelerde bulundu mu?


- Evet ama o İstanbul’a geleceğimi sanıyordu. O nedenle “Şu camiyi ziyaret et, bu mekânı gör” gibi tavsiyelerini maalesef uygulayamadım. Ama “Mutlaka Türk kahvesi iç” demişti, bugün ilk kez içtim. Bir sonraki ziyaretimde eşimin görmemi istediği yerleri mutlaka gezmek istiyorum.

GISELE’İ İZLERKEN AĞZIM AÇIK KALDI

8 yıldır Victoria’s Secret için mankenlik yapıyorsunuz. Bu mesleğin dışında ilgilendiğiniz farklı alanlar var mı?


- Mücevher tasarımıyla ilgileniyorum. 14 karat altın üzerine küçük objeler yapıyorum. Artık bu da bir işe dönüştü benim için. Bir yandan da hayvanları koruma derneklerine yardımda bulunuyorum. Ayrıca bir kozmetik markamız var, onunla ilgili çalışmalar yapıyorum. 

Mankenliğe ne kadar süre devam etmeyi planlıyorsunuz? Bir kariyer planı oluşturdunuz mu?


- Aslında bırakmayı hiç istemiyorum. Çünkü bu işi çok seviyorum. Daha önce dansçılık yapıyordum ama podyumda olmayı daha çok seviyorum. Olabildiğince uzun süre devam etmek istiyorum. 

Bugüne dek yer aldığınız, sizi en çok etkileyen iş hangisiydi?


- Christian Dior ve John Galliano defileleri benim için unutulmazdı. Süpermodeller vardı podyumda. Gisele (Bündchen) ile aynı podyuma çıktım, onu izlerken ağzım açık kaldı. 

Stil ikonunuz kim? Gisele Bündchen mi?


- Hem rahat hem de elegan göründüğü için Grace Kelly benim ikonum. Bütün Amerikalılar gibi ben de ona hayranım. 

Peki kendinize örnek aldığınız biri var mı?


- Benim iki rol modelim var; ablalarım. İkisi de kendi alanlarında çok başarılı. Biri diyetisyen, Amerika’da insanları zayıflatıyor, diğeri de küçük çocuklara İngilizce öğretiyor.

DANS EDERKEN ÇARPIŞTIK GEÇEN YIL EVLENDİK

Eşiniz eski Amerikan futbolcusu. Şimdi ise ilaç mümessiliymiş. Nasıl tanıştınız, ilginç bir hikâyeniz var mı?


- (Gülüyor) Jay-Z ve Kanye West’in sahneye çıktığı bir konsere gitmiştim. Dans edip eğleniyordum. Dans ettiğim sırada biriyle çarpıştım. Baktım, upuzun bir adam. Orada tanıştık ve sonrasında birbirimizi çok sevdik. 3.5 yıl ilişki yaşadık, geçtiğimiz temmuz ayında da evlendik. Çok mutluyum. Hayatıma onunla birlikte çok şey kattım. Ailesini de çok seviyorum, onlarla da iyi anlaşıyoruz.

Her ne kadar yeni evlenmiş olsanız da sormadan olmaz; çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?


- Evet, iki çocuk istiyorum; biri kız, diğeri erkek. İsimleri bile şimdiden hazır! Bir liste hazırladık yani. (Gülüyor) Ama 3 yıl içinde çocuk yapmayı düşünmüyorum. Çünkü işim gereği çok fazla seyahat ediyorum. Çocuklarım olduğunda seyahatlere ara verip onların yanında olmalıyım.

Ev işleriyle aranız nasıl? Yemek yapıyor musunuz mesela?


- Yemekleri daha çok eşim yapıyor ama benim de arada bir yaptığım oluyor. Kulağa çok hoş gelmiyor ama; buharda sebze pişiriyorum, hindi yapıyorum... Güzel şeyler çıkıyor ortaya. (Gülüyor)

Eşinizin iş hayatınıza etkisi oluyor mu? Birbirinize fikir danışıyor musunuz?


- İkimiz de birbirimizin işine hiç karışmıyoruz ve bu konuda hiç problem yaşamıyoruz. Ama tabii ki birbirimizi her zaman destekliyoruz.

Bu haber toplam 3166 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim