• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Liverpool İşi Şansa Bırakmıyor!

Liverpool İşi Şansa Bırakmıyor!
UEFA Avrupa Ligi'nde 2'nci turda Beşiktaş'ın rakibi olan Liverpool, Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızılar'ın listesindeki ilk isim Norwich City'nin İngiliz file bekçisi John Ruddy oldu. Önceliğini kaleci transf

UEFA Avrupa Ligi'nde 2'nci turda Beşiktaş'ın rakibi olan Liverpool, Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken transfer çalışmalarına hız verdi.  Kırmızılar'ın listesindeki ilk isim Norwich City'nin İngiliz file bekçisi John Ruddy oldu. Önceliğini kaleci transferine ayıran Liverpool'da hedef Norwich City'nin İngiliz file bekçisi John Ruddy.

Bu yıl Premier Lig'de istediği sonuçları alamayan ve ligde 16 maçta yediği 22 gol ile eksi 3 averajla 10.sırada olan Liverpool'da, Belçikalı kaleci Simon Mignolet kötü performansı ile eleştirilerin odağında. İngiltere Milli Takımı kadrosunda da zaman zaman yer alan John Ruddy Liverpool'a transfer olması halinde Avrupa Kupaları maçlarında forma giyebilecek. Norwich City 28 yaşındaki file bekçisinin bonservis bedeli olarak da 8 milyon pound değer biçmiş durumda.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1525 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim