• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

Lösemiye bağlı beyin kanamasından vefat eden Üniversite talebesi Aycan..

Lösemiye bağlı beyin kanamasından vefat eden Üniversite talebesi Aycan..
Lösemiye bağlı beyin kanamasından vefat edenÜniversite talebesi Aycan sonsuzluğa duvağı ile uğurlandı!Yalova'da, lösemiye bağlı beyin kanamasından hayatını kaybeden üniversite öğrencisi genç kız, duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencisi olan 21 yaşındaki Aycan Aktaş, Yalova’ya ailesinin yanına geldi. Evde lösemiye bağlı beyin kanaması geçiren Aycan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Üniversite 2. sınıf öğrencisi Aycan için Yalova Hacı Bektaş Veli Anaolu Kültür Vakfı Cem Evi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede taziyeleri kabul eden baba Cemal ile anne Sümbül Aktaş, göz yaşlarına boğuldu. Aycan'ı okul arkadaşları da son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Aycan Aktaş’ın cenazesi cem evinde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Aktaş, Yalova Şehir Mezarlığı’na defnedilirken, cenazeye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve eşi Dilek Salman ile bazı meclis üyeleri de katıldı.

Bu haber toplam 4072 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim